Τζιν σαλοπέτα : 3 ιδανικοί τρόποι να την φορέσεις το φθινόπωρο

Γιατί το denim δεν είναι ποτέ βαρετό...
Τζιν σαλοπέτα : 3 ιδανικοί τρόποι να την φορέσεις το φθινόπωρο



Τζιν σαλοπέτα, ένα κλασικό κομμάτι που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Ταιριάζει σε όλα τα στιλ και σωματότυπα, κάτι που το καθιστά στο απόλυτο must-have του φθινοπώρου. Φόρεσε και εσύ την τζιν σαλοπέτα από το πρωϊ έως το βράδυ και δημιούργησε άπειρα stylish φθινοπωρινά look.

3 ιδανικοί τρόποι να φορέσεις την τζιν σαλοπέτα το φθινόπωρο :

1ος τρόπος :  Φόρεσε την αγαπημένη σου τζιν σαλοπέτα κανονικά με ένα απλό τοπ από μέσα και ρίξε στους ώμους ένα δερμάτινο μαύρο jacket. Επίσης μην παραλείψεις να επιλέξεις και τα λευκά sneakers, τα οποία αποτελούν hot τάση και φέτος. Ένα look casual και στιλάτο που με την πρώτη ψύχρα, το jacket θα σε βγάλει ασπρόπρόσωπη.

2ος τρόπος : Για εσένα που δεν θες να αποχαιρετήσεις απότομα το καλοκαίρι, συνδύασε την τζιν σαλοπέτα με λευκό τοπ, γκρι blazer, τις πλατφόρμες που δεν αποχωρίστηκες το καλοκαίρι και μια μαύρη τσάντα. Ένα outfit που μπορείς να το φορέσεις από το πρωϊ έως το βράδυ, από το γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο. 

3ος τρόπος : Ριγέ + τζιν σαλοπέτα : Ο πιο stylish συνδυασμός. Ειδικότερα το ασπρόμαυρο ριγέ αποτελεί μια κλασική επιλογή για εσένα που δεν είσαι fan των υπερβολών και των έντονων χρωμάτων το φθινόπωρο. Όσον αφορά τα παπούτσια διάλεξε ένα ζευγάρι αθλητικά ή μαύρα strappy πέδιλα και μεταμόρφωσε το στο αγαπημένο σου look.

Δοκίμασε έναν ή και τους 3 συνδυασμούς και μετέτρεψε το φθινόπωρο στην πιο stylish εποχή!

 

Μάθε εδώ τις 7 top denim τάσεις για το φετινό φθινόπωρο!