Style guide : 15 outfit για να δοκιμάσεις όταν δεν έχεις τίποτα να φορέσεις

+ ρεπορτάζ αγοράς με τα must-have που πρέπει να έχει η ντουλάπα σου
Style guide : 15 outfit για να δοκιμάσεις όταν δεν έχεις τίποτα να φορέσεις



Υπάρχουν οι μέρες που βλέπεις το ντύσιμο σου στον καθρέπτη και νιώθεις τέλεια για το στιλιστικό αποτέλεσμα και εκείνες που κάθεσαι ώρες μπροστά στη ντουλάπα μιας και νιώθεις το γνωστό ''μα, δεν έχω τίποτα να φορέσω''. Κορίτσια σας καταλαβαίνουμε απόλυτα μιας και εμείς δεν είμαστε εξαίρεση του συγκεκριμένου γυναικείου κανόνα.

Έτσι για να βάλουμε πάλι μπρος την έμπνευσή σας, συγκεντρώσαμε 15 εντυπωσιακά look τα οποία θα δοκιμάσετε τις μέρες που νομίζετε ότι δεν έχετε τίποτα να φορέσετε (γιατί στην πραγματικότητα είναι πολλά αυτά που μπορείτε να φορέσετε).

1. Λευκό + μαύρο : Super chic συνδυαμός. Φορέστε το καρό φόρεμα που τόσο καιρό κρέμεται στη ντουλάπα σας και συνδυάστετο με τα πάντα θηλυκά μαύρα strappy πέδιλα. Το λευκό clutch θα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα!

2. Το mix&match στιλ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. To denim πουκάμισο μπορεί να δέσει μοναδικά με μια ψηλόμεση floral και girly balloon φούστα. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα και νιώστε σαν μια άλλη Carrie Bradshaw!

3. Casual-chic κορίτσια ενωθείτε! Αυτό το look, δημιουργήθηκε για εσάς και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε. Tα ''υλικά'' σας θα είναι ένα μαύρο sweater με κάποιο έξυπνο logo, ένα μαύρο παντελόνι, τζιν τζάκετ, λευκά sneakers και ένας φάκελος σε φλουο χρώμα. Τέλειο;

4. Όλες μας έχουμε ένα φόρεμα σε κάποιο animal print. Aξιοποιήστε το σε μια απογευματινή σας βόλτα και συδνυάστε το με minimal αξεσουάρ και παπούυτσια. Με αυτόν τον τρόπο το φόρεμα θα πρωταγωνιστήσει και το στιλιστικό αποτέλεσμα δεν θα θεωρηθεί υπερβολικό.

5. Έχετε βαρεθεί τη μαύρη ολόσωμη φόρμα; Αν ναι κάντε την έκπληξη και φορέστε από μέσα ένα απλό λευκό t-shirt. Aμέσως το outfit μετατρέπεται σε πιο καθημερινό και το μαύρο jumpsuit αλλάζει μορφή και στιλ.

6. Δεν υπάρχει πιο στιλάτος συνδυασμός από αυτόν του μαύρου τοπ με την καφέ σουέντ φούστα. Εύκολος, γρήγορος και ultra φθινοπωρινός, θα σας εντυπωσιάσει.

7. Φορέστε το λευκό τοπ με τη μαύρη ψηλόμεση στενή φούστα και αποθεώστε το με ένα ιδιαίτερο overized παλτό και lace-up γόβες.

8. Όσο πιο απλό το ντύσιμο τόσο πιο εντυπωσιακό δεν λένε; Ένα μαύρο τοπ, ένα τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι μαύρα sneakers αρκούν για να ξεχωρίσεις.

9. 70's vibes φωνάζει το inspirational outfit που ακολουθεί. Δοκιμάστε τον τζιν παντελόνι καμπάνα με κανελλί sweater και τελειοποιείστε το με μαύρα πέδιλα και τσάντα.

10. Η φούστα με τα κρόσσια που φορέσατε μόνο μια φορά πέρσι, φέτος θα πάρει την εκδίκηση της. Συνδυάστε την με λευκό τοπ και ψηλά ankle boots και ντυθείτε πιο stylish από ποτέ!

11. Το πορτοκαλί είναι κατεξοχήν είναι φθινοπωρινό χρώμα, για να το κάνετε ακόμα πιο φρέσκο και stylish φορέστε μαύρα αξεσουάρ!

12. Η επιτομή του casual-chic στιλ, είναι το look που ακολουθεί. Φέτος θα συνδυάσετε πολλές φορές την κλασική office τσάντα σας με τα αγαπημένα σας λευκά sneakers.

13. Θέλετε ένα date look που θα έχει ευχάριστα και σίγουρα αποτελέματα; 2 item θα χρειαστείτε : Ένα super θηλυκό φόρεμα σε μοναδικό σχήμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα στο πιο ιδιαίτερο σχέδιο, και αυτό ήταν, θα τον έχετε δικό σας για ΠΑΝΤΑ.

14. Δεν έχετε πολύ χρόνο στην διάθεση σας και πρέπει να ντυθείτε για κάποιο ραντεβού σε 5 λεπτά; Μην αγχώνεστε, το λευκό tank top, η ψηλόμεση παντελόνα στο χρώμα της άμμου και oι nude μπαλαρίνες, θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

15. Ποιος είπε ότι το αγαπημένο σας καλοκαιρινό maxi φόρεμα πρέπει να αποθηκευτεί στην κούτα με τα καλοκαιρινά σας; Ένα δερμάτινο jacket σε συνδυασμό με τα flat μποτίνια, θα ανανεώσουν το φόρεμα στο λεπτό.

Photos : popsugar.com

Tι λες; Πήρες αρκετή έμπνευση για αυτές τις μέρες που δεν έχεις ''τίποτα'' να βάλεις; Αν ναι, δες και την gallery που ακολουθεί με τα 10 απαραίτητα item που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

3Ο's and fabulous :  Μάθε εδώ τις top τάσεις του φθινοπώρου για τις 30αρες.