Μόδα χειμώνας 2016 : Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα και πώς θα τα φορέσεις

Τα κορίτσια του followme.gr βρήκαμε ένα μικρό παράδεισο στοCrystal Queen και τον μοιραζόμαστε μαζί σου...
Μόδα χειμώνας 2016 : Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα και πώς θα τα φορέσεις



To να διαλέγεις και να φοράς κοσμήματα δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Χρειάζεται τεχνική, γνώση και πολλές, πολλές δοκιμές έτσι ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και σου φτιάχνει την ψυχολογία.

Οι συντάκτριες του #followme, αυτό ακριβώς κάναμε όταν βρεθήκαμε στο Crystal Queen. Δοκιμάσαμε όλα (μα όλα όμως) τα κοσμήματα στο showroom, και ορκιστήκαμε να βρούμε τα 2 αγαπημένα μας κομμάτια που θα μας φτιάχνουν την (κάθε) μέρα

Το καλό είναι οτι και οι 4 μας έχοντας τελείως διαφορετικό στιλ, κατευθυνθήκαμε σε κοσμήματα που ταίριαζαν στην καθεμιά ξεχωριστά και έτσι δεν χρειάστηκε να ''τσακωθούμε''. 

Φυσικά πριν διαλέξουμε τα αγαπημένα μας σχέδια, η σχεδιάστρια των Crystal Queen, μας ενημέρωσε αναλυτικά, τι ενέργεια δίνει η κάθε πέτρα και πως λειτουργεί τόσο στην ψυχολογία όσο και στην ενέργεια μας. Αυτό, κατά κάποιο τρόπο λειτούργησε ως οδηγός για εμάς, έτσι ώστε η επιλογή μας να είναι σίγουρη και 100% πετυχημένη.

Περίπου μέσα σε ένα 20λεπτο, η Βάλια, η Γιάννα, η Δανάη και εγώ, είχαμε βρει αυτά που ζητούσαμε και δεν αργήσαμε να καταλήξουμε ότι είναι τα αγαπημένα μας και γιατί όχι τα must-have για τους επόμενους μήνες. Και κάπου εκεί που είχαμε ''χαθεί'' μέσα στα άπειρα σχέδια των ενεργειακών κοσμημάτων, η Γιάννα ρωτά ξαφνικά '' Κορίτσια αυτό το κολιέ πως θα το συνδυάσω; Με τι ρούχα; ''.

Σε εκείνο το σημείο αρχίσαμε να αναλύουμε, το πως και με τι θα συνδυάσουμε τα κοσμήματα που διαλέξαμε, και καταλήξαμε ότι όλα τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια, μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, ότι στιλ και αν ακολουθούμε. Αρκεί να τα φοράμε σωστά και να θυμόμαστε πάντα το κανόνα '' Less is more''.

Για να δούμε μαζί τι κοσμήματα διαλέξαμε και φυσικά θα σου προτείνουμε πως να τα φορέσεις και εσύ :

Δανάη : 

H πρώτη επιλογή της beauty editor του #followme, ήταν ένα δίχρωμο κολιέ σε μαύρο και ασημί χρώμα το οποίο, μπορεί να φορεθεί ως μακρύ αλλά και να τυλιχτεί 2 φορές γύρω από το λαιμό, για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο κολιέ, είναι ένα κομμάτι που άνετα το πρωί μπορείς να το βάλεις πάνω από ένα απλό πουλόβερ και το βράδυ να του δώσεις άλλη δυναμική συνδυάζοντας το με ένα little black dress. Tέλειο; (κολιέ : coming soon).

Η 2η επιλογή, ήταν ένα μακρύ κολιέ από αλυσίδα που στο τέλος είχε μια πέτρα χαλαζία. Εντυπωσιακό και statement, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να μεταμορφώσεις το καθημερινό σου ντύσιμο με μια κίνηση. Φαντάσου πόσο ωραίο να δείξει πάνω από ένα απλό γκρι t-shirt ή πάνω από ένα casual maxi φόρεμα. Αυτο το σχέδιο σίγουρα το έχεις δει να το φορούν οι πιο διάσημες fashion blogger, κάτι περισσότερο θα ξέρουν... (κολιέ : coming soon)

Τόνια :

Αγαπώ πολύ τα statement κολιέ, άρα δεν υπήρχε περίπτωση να μην επιλέξω αυτό το ιδιαίτερο κολιέ. Εντυπωσιακό, μπορείς και εσύ άνετα να το εντάξεις στο office look σου, και θα δεις πως το λευκό πουκάμισο σου, θα αποκτήσει άλλη δυναμική (αλλά και ενέργεια). Φυσικά και καλεσμένη σε ένα γάμο ή βάπτιση, σίγουρα είναι μια ιδανική και υπέροχη επιλογή. (Δες το εδώ, τιμή : 204,00 ευρώ)

Καιρό έψαχνα ένα δαχτυλίδι με ματάκι, άρα η δεύτερη επιλογή μου ήταν μονόδρομος. Ο υπέροχος συνδυασμός του μαύρου με του μπλε απλά με εντυπωσίασε όσο κανένα άλλο σχέδιο. Είναι από εκείνα τα δαχτυλίδια που μπορείς να φορέσεις όλη μέρα και θα σου χαρίσει στιλ και τύχη. Τι άλλο θες άλλωστε;

(Δες το εδώ, τιμή : 38,00 ευρώ)

Γιάννα :

Από την αρχή η Γιάννα ήταν αποφασισμένη! Θα διάλεγε ένα κολιέ με κύριο σχέδιο τον Βούδα. Έψαξε και το βρήκε και φυσικά δεν το άφησε από τα χέρια της. Αυτό το ιδιαίτερο μακρύ κολιέ, μπορεί να φορεθεί ως βάση και να συνδυαστεί και με άλλα κρεμαστά κολιέ. Ταιριάζει πολύ τόσο σε casual στιλ όσο και σε πιο επίσημο. 

Η 2η επιλογή της Γιάννας, ήθελε να είναι κάτι κλασικό και συγχρόνως θηλυκό. Τα minimal μωβ σκουλαρίκια από αμέθυστο, δίνουν αμέσως την chic πινελιά, σε όποιο ντύσιμο και αν τα εντάξεις. (Δες τα εδώ, τιμη : 25,00 ευρώ)

Βάλια :

Last but not least, η Βάλια επέλεξε ένα ιδιαίτερο κολιέ, με την ασημί ουρά από όρκα, να πρωταγωνιστεί. Ιδανικό item, για να δώσει έναν πιο cool αέρα σε όλα τα outfit σου. (Δες το εδώ, τιμή : 61,00 ευρώ)

Η αγαπημένη Βάλια, είναι γνωστό στο γραφείο, ότι λατρεύει τα βραχιόλια και με την πρώτη ευκαιρία, κάνει το απαραίτητο layering. Έτσι δεν ήταν δύσκολο, να συνδυάσει 3 εντυπωσιακά βραχιόλια μαζί. Τα ματάκια, αποτελούν μεγάλη τάση στα κοσμήματα και μας χαρίζουν επιπλέον τύχη και φυσικά μας προστατεύει από το ''κακό'' το μάτι (για όποιους πιστεύουν σε αυτά). Μην φοβηθείς, να τα φοράς όλη την διάρκεια της ημέρας, μιας είναι άνετα και στιλάτα. (Δες τα εδώ, εδώ και αυτό με το σταυρό coming soon, Tιμή : 32,00 ευρώ)

Τι λες; Ποιο απ' όλα σε εντυπωσίασε και θα αποκτούσες; Παίξε και εσύ με τα κοσμήματα και κάνε την διαφορά...

Για να μάθεις τι συμβολίζει η κάθε πέτρα και το κάθε κόσμημα που επιλέξαμε, stay tuned...

Για περισσότερα ενεργειακά κοσμήματα και σχέδια, επισκεφτείτε το e-shop Crystal Queen  εδώ  ή για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο τηλέφωνο  210-6012 224.

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη.