Jeans n Shoes: Tι παπούτσι θα φορέσεις ανάλογα με τον τύπο του jean σου

Για να τα αναδεικνύεις και τα δύο.
Jeans n Shoes: Tι παπούτσι θα φορέσεις ανάλογα με τον τύπο του jean σου



Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά jeans. Oι πιο κολλημένες δε του είδους, έχουμε ένα καμπάνα, ένα boyfriend, ένα ψηλόμεσο σε ίσια γραμμή, ένα skinny, ένα σχισμένο απο το λύκειο, ένα μαύρο, ένα ασπρο, ένα με χρώμα. Θα μπορούσε αυτή η λίστα με τα "ένα" να είναι όλο το κείμενο, αλλά σταματάμε εδώ.

Έχεις λοιπόν όλα αυτά τα jeans (τα οποία ποτέ δε σου φτάνουν) αλλά αλήθεια ξέρεις να τα συνδυάζεις με τα σωστά παπούτσια για να φαίνονται όσο ωραία είναι πραγματικά;

Τσέκαρε αυτή την αναλυτική λίστα, άνοιξε ντουλάπα και παπουτσοθήκη και πειραματίσου.

Καμπάνα denim + Λεπτό τακούνι
Είτε με πέδιλο, είτε με κλειστό, το jean καμπάνα συνδυάζεται άψογα με ψηλοτακουνα. Αυτός άλλωστε είναι και ο μοναδικός τρόπος να δείχνουν τα πόδια πιο ψηλά με τέτοια παντελόνια.

 

Βoyfriend + Sneakers
Η επιτομή της άνεσης (και του στιλ). Βoyfriend jeans με σκισιματάκια (και χωρίς, ok είναι) και αθλητικά. Η επέλαση τους ήρθε για να μείνει, οι εταιρίες έχουν δει τα νούμερα των πωλήσεων να απογειώνονται και εμείς χαρούμενες, stylish και sexy, "ξεχυνόμαστε" άνετες στους δρόμους!

 

Skinny + Strappy πέδιλα
Αν έχεις κοντά πόδια μην το προσπαθήσεις, γιατί θα στα δείχνει ακόμα πιο κοντά αυτό το look. Αλλιώς, πρόκειται για μια "μόδα" που έχει έρθει δυναμικά και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά. 

 

Skinny jeans + Μποτάκια
Πέτα επιτέλους αυτές τις μπότες ιππασίας και αντικατάστησέ τις από boho ή ακόμα καλύτερα, oxford ankle boots.

 

Denim culottes + Strappy ψηλοτάκουνα
Άσε τους βαρετούς συνδυασμούς με μπαλαρίνες και πέρνα στο fashion "παρασυνθημα" όπως το προτείνει το Topshop.

 

Σε ίσια γραμμή + Brogues
Η απόλυτη τάση, το "back to school" look είναι πιο "back" από οποιαδήποτε χρόνια και πρέπει να το τιμήσεις όπως του αξίζει.

 

Denim overalls + Brogues
Η jean ολόσωμη φόρμα είναι η αγαπημένη σου αγορά από πέρσι. Το ίδιο και τα brogues σου. Συνδύασέ τα άφοβα, χωρίς να ακολουθείς την πλειοψηφία των γυναικών εκεί έξω που τη φορούν πάντα με sneakers.

 

Λευκό jeans + Statement γόβες
Και λευκό το χειμώνα και με γόβες και με όχι μονόχρωμες αλλά statement.

Δες εδώ τα must-have ρούχα του μήνα.