Λάμψη στο λεπτό : 3 stylish τρόποι να φορέσεις την φούστα με παγιέτες

Πλησιάζουν Χριστούγεννα, μην το ξεχνάς...
Λάμψη στο λεπτό : 3 stylish τρόποι να φορέσεις την φούστα με παγιέτες



 Ναι το έχεις καταλάβει, τις τελευταίες εβδομάδες το μάτι μας συνεχώς σε λαμπερά ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ. Τι να κάνουμε όμως; Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μια ανάσα μακριά και όπως και να έχει λίγο στρας και παγιέτα παραπάνω επιβάλλεται. Μια πολύ καλή και εντυπωσιακή επιλογή που μπορείς και εσύ να κάνεις είναι να φορέσεις μια φούστα από παγιέτες.

Maxi, mini ή midi, με χρωματιστές ή όχι παγιέτες, φέτος τις γιορτές κάνε την διαφορά και κάνε το στιλ σου πιο λαμπερό με μια μόνο κίνηση. Αν δεν έχεις ιδέα πως να συνδυάσεις την φούστα από παγιέτες, δες τους 3 stylish τρόπους που ακολουθούν και δοκίμασε όποιον σου ταιριάζει (και σου αρέσει!).

1. Συνδύασε την midi λαμπερή σου φούστα, με ένα oversized μάλλινο πουλόβερ. Η αντίθεση που θα δημιουργηθεί θα κάνει το look σου ξεχωριστό. Αψήφησε το κρύο και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι statemen πέδιλα! Τέλειο;

2. Για ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα, διάλεξε μια ψηλόμεση φούστα από παγιέτες και πέρασε από μέσα μια μπλούζα ζιβάγκο. Μην φοβηθείς να φορέσεις και μυτερές γόβες σε όποια μεταλλική απόζρωση θες. Είναι ή δεν είναι το ιδανικό look για τις γιορτές;

3. Last but not least...αν είσαι rock αλλά θέλεις και τις casual νότες, τότε μια ιδιαίτερη φούστα με παγιέτες θα δείχνει τέλεια με ένα τζιν πουκάμισο από πάνω και ένα leather jacket ελαφρά πεσμένο στους ώμους. Για ακόμα πιο stylish outfit, φόρεσε μαύρα κλασικά strappy πέδιλα!

Τι λες; Εσύ ποιο από τους 3 συνδυασμούς θα δοκιμάσεις;

Δες εδώ, τις πιο λαμπερές τσάντες για να τις επιλέξεις μαζί μες τις φούστες με παγιέτες!