Μόδα χειμώνας 2016 : 3 ιδανικοί τρόποι να συνδυάσεις το γκρι παλτό

Αν ακόμα δεν απόκτησες το δικό σου, να σου θυμίσω ότι έχουμε εκπτώσεις...
Μόδα χειμώνας 2016 : 3 ιδανικοί τρόποι να συνδυάσεις το γκρι παλτό



Εδώ και πολύ καιρό έχουμε τονίσει αρκετές φορές ότι όσον αφορά τα φετινά πανωφόρια, ένα έχει ξεχωρίσει και αξίζει να αποκτήσεις και εσύ. Και δεν είναι άλλο από το γκρι παλτό στην πιο minimal εκδοχή του. To συγκεκριμένο παανοφώρι έχει το θετικό ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να συνδυαστεί με άπειρους τρόπους. Άρα τι άλλο θες για να πειστείς;

Τι γίνεται όμως όταν αποκτήσεις το δικό σου και έρχεται η στιγμή να το φορέσεις; Μην ανησυχείς, μιας και εμείς θα σου προτείνουμε 3 ιδανικούς τρόπους που θα διευκολύνουν και θα σε κάνουν την απόλυτη street style queen :

1. Αν είσαι casual freak, τότε το outfit που βλέπεις  ''γεννήθηκε'' για εσένα! Συνδύασε το γκρι παλτό με ένα λευκό tank top, τζιν παντελόνι της επιλογής σου και λευκά sneakers και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τους δρόμους. Φυσικά αν κρυώνεις, πριν φύγεις από το σπίτι πέρασε χαλαρά στο λαιμό σου ένα φουλάρι.

2. Για την δουλειά προτίμησε κάτι διαφορετικό. Φόρεσε το ζιβάγκο σου, μια midi φούστα σε Α γραμμή, ένα ζευγάρι stylish brogues και ''δέσε'' όλο look με το γκρι παλτό. Για ακόμα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, κράτησε μια statement τσάντα!

3. Ποιος είπε ότι το γκρι παλτό δεν μπορεί να αναβαθμίσει προς το καλύτερο ένα πιο επίσημο outfit; Φόρεσε όλα τα basic ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου (πουλόβερ, παντελόνι και γόβες) και κάνε την διαφορά επιλέγοντας ένα παλτό σε γκρι απόχρωση; Τι λες; Τέλειο;

Δες εδώ, 9 office τσάντες που μπορείς να κρατήσεις και στο πιο casual look σου!