Μπότες 2016 : 3 τρόποι να συνδυάσεις τις over-the-knee μπότες

H απόλυτη τάση του χειμώνα...
Μπότες 2016 : 3 τρόποι να συνδυάσεις τις over-the-knee μπότες



Over-the-knee μπότες : Μια τάση, μια ιστορία! To απόλυτο must-have της φετινής και όχι μόνο χρονιάς έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο είδος παπουτσιού, κάνοντας το στιλ μας πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο από ποτέ. Με τακούνι ή μη, σε μαύρη απόχρωση ή σε άλλο έντονο χρώμα, οι μπότες πάνω από το γόνατο έχουν τη μαγική ιδιότητα να ταιριάζουν σε όλα τα στιλ και ντυσίματα.

Αν τώρα στις εκπτώσεις, απόκτησες το ζευγάρι που ονειρευόσουν τόσο καιρό αλλά δεν ξέρεις πως και με τι να τις συνδυάσεις, δες τα 3 outfit που ακολουθούν και πάρε παράδειγμα, μπορείς!

1. Συνδύασε τις flat μαύρες μπότες σου με ένα μαύρο look και ''σπάσε'' τη μονοχρωμία με μια ιδιαίτερη φούστα σε εντυπωσιακό print. Τι λες τέλειο;

2. Ένα minimal φόρεμα και ένα ροζ παλτό σε παλ απόχρωση είναι τα τέλεια item για να δώσεις στις over-the-knee μπότες μια πιο θηλυκή και σέξι πινελιά! Φυσικά μην ξεχάσεις να κρατήσεις μια office τσάντα για extra στιλ!

3. Για εσένα που είσαι fan του casual στιλ, επέλεξε ένα εφαρμοστό παντελόνι και ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με ένα δερμάτινο jacket. Το συγκεκριμένο look θα το δοκιμάσεις από το πρωί έως το βράδυ!

Είσαι γυναίκα καριέρας; Δες εδώ, τα 21 must-have που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου!