Το slip dress είναι σέξι! Το φόρεσε η Jennifer Lawrence θα το φορέσεις κι εσύ (ρεπορτάζ αγοράς)

Μοιάζει με νυχτικό και αρέσει πολύ στους άντρες (αρέσει και σε μας για το υπέροχο απαλό του ύφασμα που γλιστράει στο σώμα)...
 Το slip dress είναι σέξι! Το φόρεσε η Jennifer Lawrence θα το φορέσεις κι εσύ (ρεπορτάζ αγοράς)



Το νέο must της ντουλάπας σου είναι το slip dress. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το φορέσεις και σίγουρα θα αρέσεις (πολύ)! Η Jennifer Lawrence για παράδειγμα επέλεξε να το φορέσει σε μια βραδυνή της έξοδο με sexy τρόπο που μας άρεσε πολύ…

H οσκαρική πρωταγωνίστρια φόρεσε το σέξι Dior Haute Couture φόρεμά της στην λονδρέζικη πρεμιέρα της νέας της ταινίας "X-Men: Apocalypse" και το συνδύασε άψογα με Jimmy Choo ψηλοτάκουνα (παρότι οι δρόμοι ήταν βρεγμένοι από τη βροχή και παραλίγο να γλιστρήσει μπροστά στους φωτογράφους). 

Εσύ βέβαια μπορείς να σετάρεις το slip φουστάνι σου με sneakers και να είσαι πιο άνετη αλλά σίγουρα εξίσου σέξι (η Rihanna το τόλμησε, γιατί όχι και συ;)!  

Το φόρεμα αυτό η αλήθεια είναι πως μπορείς να το φορέσεις με χίλιους τρόπους. Ακόμα και μετά το μπάνιο σου στην θάλασσα, πάνω από το μαγιό σου, αλλά πάνω από το τζίν παντελόνι συνδυασμένο με κάποιο jacket για τον χειμώνα.

Οι τρόποι είναι αρκετοί και οι επιλογές σου στα σχέδια πολλές! Είναι ένα fashion item στο οποίο αξίζει πραγματικά να επενδύσεις.

Για αυτό μην χάνεις χρόνο, στην λίστα με τις επόμενες αγορές σου βάλε οπωσδήποτε slip dresses! Φτιαξαμε μια mini gallery για να πάρεις ιδέες!