Βάλε άσπρο τζιν! Δες πως θα το φορέσεις όποιο σωματότυπο κι αν έχεις

Όποιες κι αν είναι οι αναλογίες σου υπάρχει και για εσένα το κατάλληλο λευκό τζιν
Βάλε άσπρο τζιν! Δες πως θα το φορέσεις όποιο σωματότυπο κι αν έχεις



Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται λίγο περίεργο να φοράς λευκό τζιν στην καρδιά του χειμώνα αλλά οι τάσεις έχουν άλλη άποψη. Αν οφείλουμε αυτή την στροφή στην συγκεκριμένη απόχρωση του τζιν σίγουρα πρέπει να πούμε ότι έχει βάλει το χεράκι της η λατρεμένη σχεδιάστρια Isabel Marant. Από εκεί και ύστερα όμως όσες έσπευσαν να το τολμήσουν είδαν ότι ταιριάζει ακόμη και κάτω από τις χαμηλές θερμοκρασίες συνσυασμένο με μακριά παλτό και ζεστά πουλόβερ. 

Όπως και να το δεις το λευκό τζιν δεν είναι και ότι πιο κολακευτικό αν η σιλουέτα σου δεν είναι καλίγραμμη. Υπάρχει όμως ελπίδα και για εμάς που έχουμε κάποια κιλά παραπάνω. Αν λοιπόν, το συνδυάσουμε είτε με ένα φαρδύ, τύπου boyfriend πουκάμισο, ή με ένα φαρδύ και loose πουλόβερ ή μπλούζα τότε δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτε. Το μοναδικό που θα πρέπει να εξασφαλίσουμε είναι ότι θα το συνοδέψουμε έστω και με ένα υποτυπώδες τακούνι για να κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά. 

Αν τώρα η σιλουέτα σου είναι αρκετά αδύναμη προτίμησε ένα skinny jean και συνδύασέ το επίσης με κάτι φαρδύ από πάνω όπως ένα πουκάμισο φορεμένο από μέσα ή ένα τοπ με βολάν ή δαντέλα με όγκο για να προσθέσεις καμπύλες στην εμφάνισή σου. Εσύ τώρα, ανήκεις στην προνομιακή κατηγορία που μπορείς να το συνδυάσεις με φλατ loafers, slippers όπως επίσης και αθλητικά παπούτσια.