Σαλοπέτα. Η ανοιξιάτικη τάση που δύσκολα θα αποχωριστείς (Trend alert)

Ένα ρούχο - κλειδί για όλες σας τις εμφανίσεις...
Σαλοπέτα. Η ανοιξιάτικη τάση που δύσκολα θα αποχωριστείς (Trend alert)



Με αφορμή την εμφάνιση της fashion blogger, Chiara Ferragni, στους δρόμους του Παρισιού λίγο πριν αρχίσει το show του Elie Saab, θα ασχοληθούμε σήμερα με ένα ρούχο που την φετινή άνοιξη όλες θα θέλουμε να αποκτήσουμε.

Και φυσικά αναφέρομαι στην αγαπημένη σαλοπέτα. Σίγουρα στο άκουσμα της, σας έρχεται αμέσως στο μυαλό η παιδική σας ηλικία και σωστά σκέφτεστε μιας και όλες μας την έχουμε δοκιμάσει έστω μια φορά στην ζωή μας.

Ας περάσουμε τώρα στο σήμερα, μιας και συναντάμε την σαλοπέτα σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές και όχι μόνο στο κλασικό τζιν που έχουμε συνηθίσει. Είναι γεγονός ότι είναι ένα ρουχο άνετο και συγχρόνως in fashion, αφού μπορείς να το φορέσεις και να το συνδυάσεις με ποικίλους τρόπους από το πρωϊ εώς το βράδυ.  Άναλογα το εκάστοτε στυλ και την εκάστοτε διάθεση σου , μπορείς να εντάξεις την σαλοπέτα στο καθημερινό σου ντύσιμο και με μια κίνηση να ξεχωρίσεις. Μπορείς να την συναντήσεις σε πολλά σχέδια και prints. Το εντυπωσιακό πια είναι ότι μπορείς να την βρείς με τελείωμα σορτσάκι, φούστα, skinny, boyfriend και καμπάνα παντελόνι.

Τέλος η σαλοπέτα είναι η ικανή να μεταμορφώσει το στυλ σου φορώντας απλά ένα μακρυμάνικο top, ένα πουκάμισο ή ένα crop top από μέσα. Όπως επίσης τα all star, τα sneakers και τα ψηλοτάκουνα αποτελούν ιδανικές λύσεις για να ολοκληρώσεις το outfit σου. Η επιλογή είναι δική σου, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις την τέλεια σαλοπέτα, την οποία πολύ δύσκολα θα αποχωριστείς την φετινή άνοιξη.

Δες εδώ με ποια t-shirts μπορείς να συνδυάσεις την σαλοπέτα!