10 εντυπωσιακά φουλάρια που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

Γιατί το στυλ κρύβεται στις λεπτομέρειες...
10 εντυπωσιακά φουλάρια που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα



Είναι γεγονός ότι ο καιρός πια είναι με το μέρος μας, αφού τις περισσότερες μέρες η ζέστη έχει τον  πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα μας. Τα ζεστά και χοντρά κασκόλ και εσάρπες έχουν βρει μια βολική θέση στη ντουλάπα μας και τα έχουμε αντικαταστήσει με τα αγαπημένα φουλάρια.

Αποτελούν ένα από τα πιο hot και χρηστικά αξεσουάρ της άνοιξης, τα οποία μπορούν να ανανεώσουν και να μεταμορφώσουν στο λεπτό όποιο ντύσιμο κι αν έχουμε επιλέξει και να μας προστατέψουν από τυχόν αλλαγή καιρού. Επιλέγοντας ένα πολύχρωμο ή με ιδιαίτερα prints φουλάρι, θα δώσετε γρήγορα και εύκολα χρώμα και extra στυλ στο εκάστοτε outfit σας.

Σχεδόν σε όλα τα looks που επιλέγεις, μπορείς απλά να τα ολοκληρώσεις με ένα φουλάρι. Αν αγαπάτε το total black ή το total white στο ντύσιμο σας, δοκιμάστε να το ''σπάσετε'' με ένα χρωματιστό φουλάρι και το αποτέλεσμα δύσκολα θα σας απογοητεύσει.

Το φουλάρι αποτελεί ένα από τα πιο οικονομικά και στιλάτα αξεσουάρ που μπορείς να επιλέξεις και σας το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα. Σε μια πρωϊνή βόλτα, στο γραφείο ή σε μια βραδινή έξοδο μην ξεχάσεις να δέσεις χαλαρά ένα ιδιαίτερο φουλάρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσεις και εσύ θα νιώσεις με κάποιο τρόπο ανανεωμένη.

Δες εδώ, με ποια άλλα αξεσουάρ μπορείς να κάνεις την διαφορά!