5 τρόποι να ανακυκλώσετε το περσινό αγαπημένο σας φόρεμα

Ποιοι στιλιστικοι συνδυασμοί πουθα το ανανεώσουν πλήρως...
5 τρόποι να ανακυκλώσετε το περσινό αγαπημένο σας φόρεμα



Πόσες φορές σας έχει συμβεί να έχετε ένα φόρεμα πολύ αγαπημένο, να το φοράτε όλη την χρονιά αλλά μετέπειτα να μη θέλετε με τίποτα να το τοποθετήσετε στα παλιά σας ρόυχα; Μάλλον πολλές! Όμως επειδή πια λόγω οικονομικών δεν έχουμε την δυνατότητα να πετάμε τίποτα, πόσο ακόμα εκείνα τα κομμάτια που έχουμε λατρέψει αλλά έχουμε δεθεί κατά κάποιο τρόπο μαζί τους. 

Koρίτσια ήρθε η ώρα να ανοίξετε τη ντουλάπα σας και να βρείτε το πιο αγαπημένο περσινό φόρεμα και εμείς με απλά 5 στιλιστικά tips που θα σας δώσουμε, την επόμενη στιγμή που θα το δοκιμάσετε θα εκπλαγείτε με την πλήρη αλλαγή και σίγουρα θα σας πάρει λίγα λεπτά να συνειδητοποιήσετε ότι φοράτε το ίδιο ρούχο.

1. Προσθέστε ένα ιδιαίτερο jacket :

Μπορεί να σας φαίνεται απλή ιδέα και σκέψη αλλά δεν είναι. Δοκίμασε για αλλαγή ένα bomber μπουφάν σε ιδιαίτερα prints και χρώματα και άλλαξε εξ' ολοκλήρου την εμφάνιση του look σου. Αν πάλι είσαι πιο κλασική στο στιλ σου, επέλεξε ένα blazer στο αγαπημένο σου χρώμα.

2. Bάλε ενα girly φούτερ στο πάνω μέρος :

Επέλεξε ένα φούτερ σε όμορφα και χαριτωμένα χρώματα και φόρεσε το απλά πάνω από το φόρεμα σου. Θα δώσεις μια πιο casual και μοντέρνα πινελιά και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα sneakers, θα απογειώσεις το outfit σου στο λεπτό.

3. Παίξε με τις χειροτεχνίες :

Αν πιάνουν τα χέρια σου, τότε αυτό το tip είναι ιδανικό για εσένα. Ανάλογα με το στιλ που έχει το φόρεμα σου, πρόσθεσε κάποιες λεπτομέρειες, όπως τρουκς, στρας και ότι άλλο επιθυμείς. Η εξωτερική του όψη θα αλλάξει προς το λεπτό και όλοι θα σε ρωτούν αν το αγόρασες πρόσφατα.

4. Τα αξεσουάρ πρέπει να γίνουν σύμμαχος σου :

Κοσμήματα, ζώνες, παπούτσια, φουλάρια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, είναι οι ιδανικές επιλογές για να δώσεις μια άλλη αισθητική στο φόρεμα σου. Εσύ απλά πρέπει να διαλέξεις και να προσθέσεις ένα ή δύο από αυτά, ώστε να μην παραμορφώσεις το look σου.

5. Πρόσθεσε το αγαπημένο σου πουκάμισο :

Σίγουρα στην συλλογή με τα ρούχα σου, έχεις ένα τζιν ή ένα λευκό πουκάμισο. Φόρεσε το πάνω από το φόρεμα σου κανονικά ή ελαφρά δεμένο  και όλοι θα νομίζουν ότι το outfit σου αποτελείται από 2 κομμάτια και όχι από ένα. 

Δες εδώ, τις πιο εντυπωσιακές maxi φούστες της σεζόν!