Οδηγός Online Shopping: Από πού να ψωνίσεις ρούχα έξυπνα

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να παραμείνεις στιλάτη. Διάβασε τον οδηγό μας για έξυπνο online shopping
Οδηγός Online Shopping: Από πού να ψωνίσεις ρούχα έξυπνα



Ο παλιός χρόνος έφυγε, η νέα χρονιά με τις πρώτες εκπτώσεις έρχεται. Μην νομίζεις ότι έχουμε ξεχάσει ότι τώρα που τελειώνουν σιγά-σιγά οι γιορτές, το μόνο που σε κρατάει μέχρι τις επόμενες διακοπές σου, είναι οι εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες.

Ήδη από την προηγούμενη βδομάδα είδαμε δειλά-δειλά, τα πρώτα δεκαήμερα προσφορών και έχουμε ήδη αρχίσει να ψάχνουμε τα ρούχα που θα αγοράσουμε με το που αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές.

Αν θες ακόμα πιο οικονομικές αγορές, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στα αγαπημένα e-shops των fashionistas, τα οποία θα σε βοηθήσουν με τις προσφορές τους –όλο το χρόνο παρακαλώ- να είναι στιλάτη και κομψή, χωρίς να ξοδεύεις όλα τα χρήματα σου σε αγορές.

Υπάρχουν κάποια online shops που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις, μέχρι να γίνεις εξπέρ στις διαδυκτιακές αγορές και αρχίσεις να ανακαλύπτεις του δικούς σου online θησαυρούς.

Asos.com

Ίσως το μόνο online κατάστημα, που πρέπει να ψωνίσεις τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή σου. Εκπτώσεις μέχρι και 70% και ειδικές προσφορές καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Μπορείς να βρεις αγαπημένα brands τα οποία, από μόνα τους, δεν έχουν αποστολή στην Ελλάδα και να απολαύσεις τις υπηρεσίες τους, αφού το customer service της εταιρείας θεωρείται από τα καλύτερα που υπάρχουν.

Boohoo.com

Ρούχα σε πολύ οικονομικές τιμές. Ίσως η ποιότητα να μην σε ξετρελάνει αλλά ένα φόρεμα με αρχική τιμή 15 ευρώ, ακόμα και αν δεν μπορείς να το φορέσεις σε ένα χρόνο από τώρα, θα έχει βγάλει τα λεφτά του, πίστεψε μας. Η αποστολή είναι λίγο αργή αλλά αυτό περιλαμβάνεται στις πολύ φτηνές τιμές του. Θα βρεις όλα τα trends της χρονιάς μαζεμένα.

Forever 21

Το αγαπημένο site των Αμερικανών, έχει γίνει σιγά-σιγά από τα πιο γνωστά online shops και στην Ευρώπη, με καταστήματα και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Τα ρούχα και εδώ είναι αρκετά οικονομικά και υπάρχει και μία μεγάλη και στιλάτη συλλογή για plus size κοπέλες.

New look

Ένα ακόμα ευρωπαϊκό online shop με πολύ καλές τιμές. Σίγουρα θα έχεις δει πολλές φορές να σου προτείνουμε και εδώ στο #FollowMe προϊόντα του και αυτό γιατί έχει μεγάλη ποικιλία σε ιδανικές τιμές.

American Apparel

Μπορεί οι τιμές να μην είναι τόσο οικονομικές αλλά στις εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία να αγοράσεις κλασικά κομμάτια σε καλές τιμές. Σου προτείνουμε τα ζεστά πουλόβερ που εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα και τα αντρικά πουκάμισα με το πιο τέλειο γιακά –αλήθεια λέμε- για να κάνεις δώρο στο αγόρι σου.

Urban Outfitters

Το βρετανικό brand το οποίο δεν έχει μόνο ρούχα και αξεσουάρ αλλά και πολύ stylish προϊόντα για το σπίτι, καθώς και βιβλία και μουσική. Οι τιμές και πάλι δεν είναι τόσο οικονομικές αλλά στις εκπτώσεις είναι ιδανικά για να αγοράσεις καλής ποιότητας ρούχα, που θα φοράς συνέχεια μέσα στη χρονιά.

Nasty Gal

Απευθύνεται σε κορίτσια που θέλουν να διαφέρουν με το στυλ τους, λατρεύουν τη μόδα και θέλουν να φοράνε πάντα τα τελευταία trends. Τα ρούχα είναι αρκετά σέξι και οι προσφορές του θα σε πείσουν να τα αγοράσεις.

Topshop / Topman

Το βρετανικό brand που λατρεύουν όλες οι celebrities. Από την Cara Delevingne μέχρι την Beyonce, τα αγαπημένα μας fashion icons, μας αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μία περιουσία για να είσαι στιλάτη.

Σημείωσε στην λίστα σου και το Topman για να κάνεις τα πιο τέλεια δώρα στο αγόρι σου. Σίγουρα θα του αρέσουν.

Choies / Yesstyle

Δύο από τα πιο γνωστά ασιατικά sites που λατρεύουν οι fashionistas. Από τις μεγαλύτερες ποικιλίες προϊόντων, στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς. Και εδώ, τα δώρα σου ίσως να αργήσουν να έρθουν σε σένα –περίπου ένα μήνα- αλλά αυτό δικαιολογείται με τις πολύ χαμηλές τιμές και τις αμέτρητες παραγγελίες που έχουν καθημερινά.

Shop Ruche

Αν θες φορέματα εμπνευσμένα από την ρετρό αισθητική του 50’ ή του 60’, τότε έχεις ένα από πιο κατάλληλα online shops για να κοιτάξεις. Θα βρεις μοναδικά κομμάτια σε πολύ καλή ποιότητα και αν έχεις χρόνο σου προτείνουμε να χαζέψεις τα υπέροχα lookbooks που ετοιμάζει το brand,  κάθε σεζόν. Πραγματικά αξίζουν τον χρόνο σου.