7 τρόποι να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα... χωρίς ούτε 1 ευρώ

Γιατί τoκαλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι...
7 τρόποι να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα... χωρίς ούτε 1 ευρώ



Μια που η κατάσταση την τελευταία εβδομάδα είναι αρκετά περίεργη και για να ξοδέψουμε ακόμα και ένα ευρώ το σκεπτόμαστε μια και δύο φορές, εμείς σε σκεφτήκαμε αφού δεν γνωρίζουμε αν θα αρχίσουν οι καθιερωμένες εκπτώσεις του Ιουλίου για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να την κάνεις πιο καλοκαιρινή.

Ακολουθούν 7 έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσεις την δική σου ντουλάπα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε 1 ευρώ :

1) Άρχισε με μια εκκαθάριση στη ντουλάπα σου :

Πολλές φορές έχουμε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που ούτε θυμόμαστε. Και αυτό γιατί είναι στριμωγμένα εδώ και εκεί και βαθιά κρυμμένα στη ντουλάπα. Άδειασε την όλη, βγάλτα έξω και δες στην πράξη ποια ρούχα σου κάνουν και σου αρέσουν ακόμα και κράτησε μόνο αυτά. Έτσι η καθημερινή συνήθεια για να δεις τι θα φορέσεις θα γίνει παιχνιδάκι.

2) Δοκίμασε το mix & match συνδυάζοντας διαφορετικά μεταξύ τους print :

Βγες για λίγο από τα συνηθισμένα μονοπάτια που ακολουθείς όσον αφορά το ντύσιμο σου και παίξε με το mix & match. Για παράδειγμα, συνδύασε ένα floral τοπ με μια ριγέ φούστα και κάνε την διαφορά.

3) Εμπνεύσου από το internet :

Έχεις κάποια ιδιαίτερα κομμάτια στη ντουλάπα σου και δεν ξέρεις να τα φορέσεις και πως να τα συνδυάσεις; Μην αγχώνεσαι το internet και συγκεκριμένα το Pinterest θα σε βοηθήσει και μη σου πω ότι δεν θα ξεκολλάς μετά.

4) Δανείσου ρούχα από την κολλητή σου :

Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Δανείσου από την κολλητή σου τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που σου αρέσουν και γιατί όχι να κάνετε και ανταλλαγή. Μην ξεχάσεις ότι δανειστείς να το επιστρέψεις καθαρό και στην κατάσταση που το πήρες.

5) Δώσε άλλη χρήση στα ρούχα σου :

Βρες την δημιουργική πλευρά σου και δες τι άλλες χρήσεις μπορεί να έχει ένα ρούχο. Για παράδειγμα ένα strapless φόρεμα μπορεί να γίνει maxi φούστα, ένα τζιν jacket μπορεί να γίνει γιλέκο και μια maxi floral φούστα μπορεί να γίνει ένα μοναδικό φουλάρι. Be Creative...

6) Πούλησε τα ρούχα που δεν φοράς :

Εννοείται είναι πολύ καλό να χαρίζεις τα ρούχα σου εκεί που τα χρειάζονται, αλλά τα ρούχα και τα παπούτσια που είναι κάποιας επώνυμης μάρκας ή σχεδιαστή μπορείς να τα πουλήσεις σε καταστήματα που τα αγοράζουν.

7) Μάθε να ράβεις :

Για εσένα που πιάνουν τα χέρια σου, ήρθε η κατάλληλη ώρα να δείξεις πόσο ταλέντο έχεις στον αυτοσχεδιασμό. Άσε που τα ρούχα που θα δημιουργήσεις θα είναι μοναδικά.

Δες εδώ, πως να φορέσεις το ίδιο φόρεμα σε 4 event και να μην το καταλάβει κανείς!