Baby Blue :Το χρώμα που οι fashionistas λατρεύουν και θα γίνει η δική σου ανοιξιάτικη αδυναμία

Mάλλον θα αποδειχτεί το αγαπημένο μας από την παλέτα των παστελ...
Baby Blue :Το χρώμα που οι fashionistas λατρεύουν και θα γίνει η δική σου ανοιξιάτικη αδυναμία



Πόσο ανυπομονώ κάθε φορά να έρθει η άνοιξη να φορέσω ότι ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια έχω σε χρώμα παστέλ, όχι βέβαια ότι είναι απαγορευτικό να τα φοράς τον χειμώνα, ίσα- ίσα. Απλά είναι η πιο ανέμελη και ανάλαφρη διάθεση και ο ήλιος που σου υπενθυμίζει κάθε φορά πως ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου το μαύρο ή όποιο άλλο σκούρο χρώμα προτιμάς.

Ένα χρώμα που έχει ήδη ξεχωρίσει και ανήκει στην αγαπημένη παλέτα των παστέλ χρωμάτων, είναι το  baby blue. Αυτό το τόσο γλυκό και ήσυχο χρώμα που δεν σταματάμε να θαυμάζουμε τόσο στις πιο διάσημες stars όσο και στις fashionistas, είναι εδώ για να μεταμορφώσει τα ανοιξιάτικα και όχι μόνο looks μας σε πιο φρέσκα και κομψά. Από μόνο του το συγκεκριμένο χρώμα είναι τόσο chic που τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο όσο αφορά το extra styling, αφού από μόνο του αποτελεί ένα είδος outfit, ειδικά αν δοκιμάσετε το total baby blue ντύσιμο.

Τι λες θα το δοκιμάσεις; Για διευκόλυνση δική σου, θα σου προτείνουμε πιθανούς συνδυασμούς που σίγουρα θα τους δοκιμάσεις, για να τους διαβάσουμε μαζί :

- Δοκίμασε το total baby blue look, δηλαδή φόρεσε από πάνω μέχρι κάτω το συγκεκριμένο χρώμα, αφήνοντας τα υπόλοιπα σε ήσυχους τόνους. Τα nude παπούτσια και αξεσουάρ είναι αυτά που χρειάζεσαι.

- Ένα jacket ή πανωφόρι σε baby blue απόχρωση, θα δώσει στο outfit σου,όσο επίσημο και καθημερινό είναι την γλυκιά και chic πινελιά που επιβάλλεται.

- Το λευκό σου παντελόνι ταιριάζει υπέροχα με ένα τοπ και γόβες στο χρώμα που ονομάζεται baby blue. To αποτέλεσμα που θα πετύχεις θα είναι ''καθαρό'', ultra chic και βεβαίως μοντέρνο.

- Ένας χρωματικός συνδυασμός που θα σε ενθουσιάσει είναι σίγουρα το καμηλό με το baby blue. Όπως και να το επιλέξεις να το φορέσεις, το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις.

Δες εδώ, πως τα παστέλ χρώματα μπορούν να αποθεώσουν το street style!