Σαφράν : To χρώμα που θα αποδειχτεί το πιο hot του καλοκαιριού. Πως να το φορέσεις για να ξεχωρίσεις

Μόλις ήρθε η στιγμή να παίξεις μαζί του...
Σαφράν : To χρώμα που θα αποδειχτεί το πιο hot του καλοκαιριού. Πως να το φορέσεις για να ξεχωρίσεις



Το αγαπημένο καλοκαίρι είναι τόσο κοντά και εμείς απλά ανυπομονούμε να το ζήσουμε όσο πιο καλά και αξέχαστα γίνεται. Φυσικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό, αφού είναι αυτά που θα μας φτιάξουν την διάθεση και θα μας βάλουν για τα καλά στο όλο κλίμα. Τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints που μας ταξιδεύουν, είναι λίγα από αυτά που διαλέγουμε όσον αφορά το ντύσιμο και το στιλ που επιλέγουμε το καλοκαίρι.

Φέτος κάτι καινούργιο φαίνεται ότι θα ξεχωρίσει και μάλλον θα γίνει η νέα καλοκαιρινή μας συνήθεια. Φυσικά κάνουμε λόγο για το χρώμα σαφράν, ναι το χρώμα του κρόκου. Αυτό το σκούρο και ζεστό κίτρινο που θα μετατρέψει και θα μεταμορφώσει τα outfits μας στο λεπτό. Συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα και κάθε φορά μπορούμε να πετύχουμε και διαφορετικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Για να δούμε αναλυτικότερα με τι ακριβώς μπορούμε να το συνδυάσουμε έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε...

- Προσπάθησε να συνδυάσεις οποιοδήποτε ρούχο σε σαφράν χρώμα με οτιδήποτε αξεσουάρ και παπούτσι σε τόνους του ανοιχτού καφέ. Το αποτέλεσμα εκτός από αρμονικό θα είναι και εντυπωσιακό.

- Αν είσαι fan του boho και του ethnic στιλ, τότε πρέπει να προσθέσεις με όποιο τρόπο θες, κρόσια στο σύνολο σου. 

- Αν πάλι ανήκεις στις τολμηρές, μην αντισταθείς να δοκιμάσεις να συνδυάσεις το σαφράν με to ασπρόμαυρο καρό. Εκτός από chic και κομψή, θα χαρακτηριστείς και πρωτοπόρος!

- Τέλος άλλος ένας ιδανικός συνδυασμός είναι να επιλέξεις το σαφράν ως κεντρικό χρώμα του look και να προσθέσεις διάσπαρτες πινελιές (όπως τσάντα, παπούτσια, γυαλιά) κόκκινου.

Δες εδώ, πως το color blocking θα κάνει την διαφορά και φέτος!