The New Grey : Δοκίμασε και εσύ την πιο καλοκαιρινή απόχρωση του γκρι

Το πιο παρεξηγημένο χρώμα στα καλύτερα του...
The New Grey : Δοκίμασε και εσύ την πιο καλοκαιρινή απόχρωση του γκρι



Όσον αφορά τη μόδα όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι, αυτόματα το μυαλό μας πάει σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα prints. Πολύ λογικό βέβαια αφού ταιριάζουν απόλυτα με την χαρούμενη διάθεση που έχουμε όλοι στις διακοπές μας. Φέτος όμως εκτός από τις κλασικές επιλογές που συνηθίζουμε να κάνουμε, οι μονοχρωμίες και τα παστέλ και συγχρόνως ήρεμα χρώματα θα μας απασχολήσουν αρκετά. 

Αυτή την φορά θα αναλύσουμε ένα χρώμα που είναι άκρως συνυφασμένο με τον χειμώνα και τον μουντό καιρό και μιλάμε για το γκρι. Μέχρι τώρα βέβαια αφού το συγκεκριμένο χρώμα (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι), μεταμορφώνεται πλήρως και παίρνει μια πιο γλυκιά και ανοιχτή απόχρωση.

Αν όμως και μόνο στο άκουσμά του, σας φαίνεται περίεργο να το συνδυάσετε στα καλοκαιρινά looks σας, τότε εμείς θα σου προτείνουμε 4 πιθανούς τρόπους να το βάλεις απλά και όμορφα στο στιλ και στην ζωή σου...

Πιθανοί συνδυασμοί για να συνδυάσεις το γκρι :

1. Δοκίμασε την total εκδοχή του γκρι, δηλαδή για παράδειγμα επέλεξε ένα λεπτό blazer και ένα παντελόνι στην ίδια απόχρωση και σπάστο χρωματικά με ένα απλό λευκό τοπ. Το minimal και το chic αποτέλεσμα που θα πετύχεις θα είναι μοναδικό.

2. Τις ζεστές μέρες φόρεσε τα λευκά σου ρούχα, είτε είναι φόρεμα είτε ένα σορτς και τοπ και πρόσθεσε στο τέλος ένα πανωφόρι σε ανοιχτούς τόνους του γκρι.

3. Μια ολόσωμη γκρι φόρμα θα σου λύσει στην κυριολεξία τα χέρια αφού και σικάτη επιλογή είναι και μια γρήγορη λύση για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

4. Τέλος, αν δεν είσαι τρελή φαν του γκρι, μια πινελιά σε μια μπλούζα ή σε κάποιο άλλο ρούχο, αξεσουάρ ή παπούτσια αρκεί για να δώσεις την chic πινελιά που χρειάζεται.

Τι λες; Ακόμα να πειστείς;

Δες εδώ, πως το χρώμα σαφράν θα κάνει την διαφορά το φετινό καλοκαίρι!