20 super stylish σουτιέν που δεν θα θέλετε να κρύβετε (ρεπορτάζ αγοράς)

Φέτος η μόδα προστάζει να δοκιμάσουμε τα πιο ιδιαίτερα και χρωματιστά σουτιέν και γιατί όχι να φανούν μέσα από τα ρούχα μας...
20 super stylish σουτιέν που δεν θα θέλετε να κρύβετε (ρεπορτάζ αγοράς)



Τα σουτιέν έχουν ως βασικό και κυρίαρχο χαρακτηριστικό να χαρίζουν στήριξη και συγχρόνως άνεση κάθε φορά που τα επιλέγουμε, δηλαδή κάθε μέρα. Είτε μικρό το στήθος μας είτε μεγαλύτερο, στην αγορά υπάρχουν άπειρα σχέδια και χρώματα που μπορούμε να επιλέξουμε και φυσικά να ταιριάζουν ιδανικά με το στιλ μας.

Η μόδα δεν αφορά μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ αλλά και τα εσώρουχα και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ασχοληθούμε με τα σουτιέν. Φέτος λοιπόν, πρέπει να ξεχάσουμε οποιοδήποτε σουτιέν σε λευκό και βαρετή απόχρωση και να αποκτήσουμε οτιδήποτε με χρώμα, με λεπτομέρειες δαντέλας και διαφάνειας στα πιο ιδιαίτερα σχέδια. Γιατί μην ξεχνάμε η μόδα και οι τάσεις προτείνουν να φαίνεται με έξυπνο και σικάτο τρόπο το σουτιέν μας και γιατί όχι να ταιριάζει χρωματικά και με τα ρούχα μας.

Άρα καλό θα ήταν να επενδύσουμε σε ένα ποιοτικά καλό στηθόδεσμο, το οποίο θα στηρίζει και θα ομορφαίνει το look μας. Στην gallery που ακολουθεί ας δούμε τα 20 πιο εντυπωσιακά και stylish σουτιέν που να μη σας πω ότι και φοριούνται και σκέτα μόνα τους ως τοπ (υπερβολικό αλλά ισχύει!).

Δες εδώ, πως μπορείς να βρεις το ιδανικό σουτιέν ανάλογα με το στιλ σου και το μέγεθος του στήθους σου!