Μint green : Το χρώμα του καλοκαιριού + πως να το φορέσεις (ρεπορτάζ αγοράς)

Μπες και εσύ στον κόσμο του πιο φρέσκου χρώματος...
Μint green :  Το χρώμα του καλοκαιριού + πως να το φορέσεις (ρεπορτάζ αγοράς)



Αν έπρεπε να σκεφτείς ένα χρώμα που σου φτιάχνει την διάθεση, αποπνέει καθαρότητα και φρεσκάδα , ποιο θα σκεφτόσουν πρώτο; Μάλλον η απάντηση θα ήταν το χρώμα της μέντας. Αυτό το ''ήρεμο'' αλλά τόσο ενδιαφέρον χρώμα που όλες οι γυναίκες λατρεύουν και ανυπομονούν κάθε φορά να το φορέσουν, είναι και πάλι στο προσκήνιο το φετινό καλοκαίρι.

Το mint green ταιριάζει τόσο σε minimal ντυσίματα αλλά δεν είναι απαγορευτικό να το εντάξεις σε πιο ιδιαίτερο στιλ. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα γιατί για κάποιο τρόπο το φοβάσαι (κακώς!), κάνε την αρχή και διάλεξε παπούτσια ή αξεσουάρ σε αυτή την απόχρωση, έτσι ώστε στην συνέχεια όταν γίνεις πιο γενναία, γιατί όχι να δοκιμάσεις το total mint look.

Όπως είπαμε το ανοιχτό πράσινο είναι hot, αλλά όταν έρθει η ώρα να το φορέσεις, με τι χρώματα θα το συνδυάσεις; Παρακάτω ακολουθούν τα 3 πιο δημοφιλή χρώματα που μπορείς να επιλέξεις ώστε αναδείξεις το mint ακόμα περισσότερο :

- Λιλά : Η γλυκιά και ανοιχτή απόχρωση του μωβ, ταιριάζει μοναδικά με το mint, δημιουργώντας color blocking με παλ χρώματα.

- Μπλε : Διάλεξε και εσύ το μπλε ως τον ιδανικό συνδυασμό και κάνε το ντύσιμο σου ακόμα πιο chic και εντυπωσιακό.

- Σκούρο Nude : Αν αγαπάς τις safe καταστάσεις τότε το σκούρο nude είναι εδώ για εσένα για να το επιλέξεις και να το συνδυάσεις με το υπέροχο χρώμα της μέντας.

Τι λες, ακόμα δεν πείστηκες;

Αν σου αρέσουν τα sneakers, click εδώ για να δεις τις πιο stylish επιλογές.