Summer yellow : To καλοκαιρινό χρώμα που δεν πρέπει να σου ξεφύγει

Εσύ ξέρεις με ποια χρώματα να το συνδυάσεις;
Summer yellow : To καλοκαιρινό χρώμα που δεν πρέπει να σου ξεφύγει



Τι κι αν λένε ότι το κίτρινο είναι το χρώμα του μίσους; Στη μόδα αυτό μάλλον καταρρίπτεται αφού το κίτρινο χρώμα τόσο στα ρούχα, στα αξεσουάρ όσο και στα παπούτσια δίνει μια αίσθηση χαράς, καλής διάθεσης και δυναμισμού. Κάθε χρόνο ιδίως το καλοκαίρι, επιστρέφει δυναμικά και εμείς απλά ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε όλες τις αποχρώσεις του πιο παιχνιδιάρικου και φωτεινού χρώματος. Είτε επιλέξεις total κίτρινο look είτε προσθέσεις ένα κίτρινο αξεσουάρ στο ντύσιμο σου, ένα είναι σίγουρο, θα κάνει το στιλ σου πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό.

Αν πάλι δεν είσαι τόσο fan του συγκεκριμένου χρώματος, γιατί απλά δεν σου αρέσει πολύ, εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις έστω για μια φορά και μετά θα καταλάβεις τι έχανες τόσο καιρό. Το θετικό με το κίτρινο χρώμα είναι ότι πηγαίνει εξίσου σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και ξανθιές γυναίκες όσο και σε μελαχρινές. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση που μπορεί να είναι το φλούο κίτρινο μέχρι και την πιο σκούρα εκδοχή του.

Τα χρώματα που ταιριάζουν μοναδικά με το κίτρινο (κυρίως το καλοκαίρι) :

- Λευκό.

- Φούξια.

- Έντονο μπλε.

- Κόκκινο.

- Πράσινο.

Τώρα που έμαθες με ποια χρώματα να το συνδυάσεις, δες την παρακάτω ''φωτεινή'' gallery και θα καταλάβεις με μια ματιά γιατί φέτος το κίτρινο δεν πρέπει να σου ξεφύγει...

(Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν , λόγω της περιόδου των εκπτώσεων).

 

Είσαι fan των λευκών παπουτσιών; Τότε κάνε γρήγορα click εδώ για να δεις τα πιο εντυπωσιακά σχέδια.