Παπούτσια 2016: 5+1 τρόποι να συνδυάσεις τα lace-up σανδάλια σου (έμπνευση στο λεπτό)

Tα must-have παπούτσια του καλοκαιριού...
Παπούτσια 2016: 5+1 τρόποι να συνδυάσεις τα lace-up σανδάλια σου (έμπνευση στο λεπτό)



Noμίζω ότι ο καιρός πια τελείωσε με τα παιχνίδια του, άρα μάλλον τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις από τη ντουλάπα σου τα lace-up σανδαλια - ή να πάρεις καινούργια - και να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά και στιλάτα look για το καλοκαίρι. Όποιο στιλιστικό δρόμο και αν ακολουθείς, ένα ζευγάρι σανδάλια με κορδόνια (μακριά ή μη) δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν η νο1 επιλογή σου τόσο στο καθημερινό όσο και στο επίσημο ντύσιμο σου.

Για να πάρεις extra έμπνευση, δες παρακάτω 5+1 τρόπους για να φορέσεις και εσύ τα αρχαιελληνικά σανδάλια :

1. Kι όμως το μαύρο δεν είναι απαγορευτικό για το καλοκαίρι. Για ένα τέλειο και super chic αποτέλεσμα, φόρεσε το αγαπημένο σου mini black dress, συνδύασε το με μια oversized τσάντα και φυσικά μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι μαύρα lace-up σανδάλια. Σίγουρα η πιο στιλάτη επιλογή!

2. Αν αγαπάς το mix & match στιλ και δεν κάνεις βήμα χωρίς τα έντονα χρώματα, φόρεσε ένα ριγέ αέρινο πουκάμισο και από κάτω διάλεξε μια φούστα σε πορτοκαλί απόχρωση. Ένα ζευγάρι καφέ lace-up σανδάλια θα κάνουν το ντύσιμο σου ακόμα πιο ιδιαίτερο και καλοκαιρινό!

3. Θες φέτος να συνδυάσεις ένα κλασικό μοτίβο με τα αρχαιοελληνικά σανδάλια; Αν η απάντηση σου είναι ναι, τότε το ριγέ μοτίβο είναι αυτό που χρειάζεσαι. Διάλεξε ένα θηλυκό ριγέ φόρεμα, κράτησε μια μικρή κρεμαστή τσάντα σε μαύρο χρώμα και ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια με μακριά κορδόνια που θα δέσεις σταυρωτά μέχρι το γόνατο.

4. Το boho look ταιριάζει απόλυτα με τα σανδάλια και ειδικότερα με εκείνα που έχουν κορδόνια. Για αρχή φόρεσε ένα τοπ με κρόσσια, στο κάτω μέρος βάλε ένα τζιν σορτς και στο τέλος μη πεις όχι σε ένα ζευγάρι σανδάλια. 

5. Από τους αγαπημένους συνδυασμούς που μπορείς να δοκιμάσεις (ιδανικά για μια πρωινή βόλτα ή στην δουλειά σου) είναι να φορεσεις μια τζιν φούστα, ένα καρό πουκάμισο και ένα ζευγάρι lace-up φλατ σε nude χρώμα. Από εκεί και πέρα, παίξε με τα αξεσουάρ επιλέγοντας μια τσάντα σε μια έντονη και happy απόχρωση.

6. Λοιπόν κράτησε σημειώσεις! Πρώτον, το χακί ως χρώμα είναι hot τάση και δεύτερον τα χρυσά σανδάλια ταιριάζουν απίστευτα μαζί του. Συνδύασε και εσύ λοιπόν ένα χακί playsuit με χρυσά lace-up σανδάλια και πραγματοποίησε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις σου.

Έχεις ριγέ παντελόνι; 6+1 τρόποι για να το δοκιμάσεις τώρα.