Ριγέ Ρούχα: Οι ρίγες είναι και πάλι στη μόδα!

To ριγέ που θα φορέσουμε όλες!
Ριγέ Ρούχα: Οι ρίγες είναι και πάλι στη μόδα!



Στην Βρετανική έκδοση του Lucky Magazine και συγκεκριμένα στο τεύχος Μαρτίου, θαυμάσαμε τη νεαρή ηθοποιό Lypita Nyong'o. Όχι μόνο για την σαγηνευτική ομορφιά της, αλλά και για το ιδιαίτερο στυλ της. Στο εξώφυλλο ποζάρει με crop top και φούστα, φουλ στις ρίγες (κάθετες, οριζόντιες, σε έντονα χρώματα) και εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό. 

Οι ρίγες αποτελούν μια τάση άκρως παρεξηγημένη. Πολλές γυναίκες δεν τις προτιμούν ιδιαίτερα μιας και επικρατεί η γενικότερη άποψη ότι προσθέτουν επιπλέον πόντους με αποτέλεσμα να φαινόμαστε πιο γεμάτες. Από μια οπτική γωνία υπάρχει αρκετή δόση αλήθειας σε αυτό, από την άλλη όμως αν ενημερωθούμε ποιες ρίγες ταιριάζουν με τον δικό μας σωματότυπο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. 

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες με πλούσιο στήθος πρέπει να αποφεύγουν τις οριζόντιες ρίγες και ειδικότερα στις μπλούζες, διότι θα προσθέσει περισσότερο όγκο στην συγκεκριμένη περιοχή. Το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες με παραπάνω κοιλίτσα ή με μεγάλη περιφέρεια. Εμείς σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε ρούχα με κάθετες ρίγες ώστε να η σιλουέτα να ''λεπτύνει'' και εσείς να φαίνεστε πιο ψηλές (έξυπνο;).