Βάλε και εσύ το κίτρινο στην ζωή σου

Το πιο φωτεινό και ζωντανό χρώμα της άνοιξης!
Βάλε και εσύ το κίτρινο στην ζωή σου



Η αγαπημένη ηθοποιός Kate Hudson, ήταν ανάμεσα στις διάσημες προσκεκλημένες στην παρουσίαση της collection του Michael Kors στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη. Με το total κίτρινο σύνολο της , έδωσε ένα παιχνιδιάρικο και φρέσκο αέρα στην πρώτη σειρά των καλεσμένων και μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων.

Το κίτρινο απο μόνο του είναι ένα έντονο χρώμα που μόλις το αντικρίζεις σου φτιάχνει την διάθεση. Στυλιστικά όμως, αποτελεί ένα παρεξηγημένο χρώμα, μιας και οι γυναίκες δεν το επιλέγουν συχνά. Αυτό φέτος την άνοιξη θα αλλάξει αφού το κίτρινο θα φορεθεί ποικιλοτρόπως. 

4 ιδανικοί τρόποι να φορέσεις το κίτρινο :

-  total :  Όταν μιλάμε για total look, εννοούμε να δοκιμάσεις ένα φόρεμα ή ένα σακάκι με παντελόνι στο κίτρινο χρώμα. Συνδύασε τα με αξεσουάρ σε έντονα ή σε γήινα χρώματα.

- αξεσουάρ : Αν φοβάσαι να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη χρωματική τάση στο ντύσιμο σου, προτίμησε αξεσουάρ σε κίτρινο χρώμα, όπως μια τσάντα, παπούτσια, ένα statement κολιέ, ή ότι άλλο επιθυμείς.

- tops : Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα απο tops και πουκάμισα. Το κίτρινο χρώμα κοντά στο πρόσωπο σου θα σου δώσει λάμψη και ζωντάνια σε μία στιγμή. Συνδύασε το με ριγέ φούστες, τζιν και μαύρα παντελόνια. Η αντίθεση θα είναι μοναδική.

- παντελόνια, φούστες : Σε αυτή την κατηγορία τα πράγματα έιναι πιο απλά. Εσύ απλά θα επιλέξεις κάποια φούστα ή παντελόνι στον τόνο του κίτρινου και θα τα ταιριάξεις είτε με λευκό top είτε με διάφορα παστελ χρώματα.