Kate Hudson : Συνδυάζει το boyfriend τζιν με γόβες και παραδίδει μαθήματα μόδας για το τέλειο casual στιλ (ρεπορτάζ αγοράς)

Γιατί και το καθημερινό ντύσιμο έχει τους κανόνες του...
Kate Hudson : Συνδυάζει το boyfriend τζιν με γόβες και παραδίδει μαθήματα μόδας για το τέλειο casual στιλ (ρεπορτάζ αγοράς)



Eίναι γεγονός ότι η Kate Hudson προσέχει κάθε εμφάνιση της και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Εκτός από αγαπημένη ηθοποιός είναι και μια γυναίκα η οποία φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση και κάθε φορά έχει κάτι νέο να μας προτείνει. Τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στην καθημερινή της ζωή είναι πάντα περιποιημένη χωρίς να περνάει τα όρια με too much και παρατραβηγμένες εμφανίσεις. Αυτή τη φορά η γλυκιά ηθοποιός μας παρέδωσε ένα ακόμα μάθημα μόδας όσον αφορά για το πως μπορούμε να πετύχουμε έξυπνα και απλά το τέλειο casual chic στιλ με κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας.

Αυτά που θα χρειαστείς τα έχεις στη ντουλάπα σου και αποτελούν κομμάτια – κλειδιά τα οποία μπορείς να συνδυάσεις ποικιλοτρόπως και σε διαφορετικά looks. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει στην κατοχή της ένα boyfriend τζιν και ένα ζευγάρι γόβες. Μπορεί με την πρώτη σκέψη να θεωρείς ότι δεν ταιριάζουν αλλά εμείς (και η Kate Ηudson στην συγκεκριμένη περίπτωση) θα σου δείξουμε πως μπορείς να τα συνδυάσεις άψογα και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό.

Ο τρόπος είναι απλός, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ένα απλό λευκό top εφαρμοστό ή μη, ένα boyfriend τζιν ότι χρώμα και σχέδιο θες (λευκό , σκούρο, με σκισήματα, κτλ) και να ολοκληρώσεις με ψηλοτάκουνες γόβες οι οποίες μπορεί να είναι μονόχρωμες αλλά και με prints. Δική σου απόφαση είναι τι θα βάλεις ως πανωφόρι. Μια oversized ζακέτα, ένα ιδιαίτερο γιλέκο ή ένα blazer σε παστέλ χρώματα φαντάζουν ως οι πιο ιδανικές και stylish επιλογές.

Δες εδώ γιατί το denim είναι μεγάλη τάση για φέτος.