Sporty Chic: Ένας mini οδηγός για να μάθεις τους κανόνες του

Άραγε υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις τη φόρμα γυμναστικής με τις ψηλοτάκουνες γόβες;
Sporty Chic: Ένας mini οδηγός για να μάθεις τους κανόνες του



Αν βλέπαμε λίγα χρόνια πριν μια κοπέλα να φοράει φόρμα γυμναστικής με ψηλοτάκουνα παπούτσια, μάλλον θα σκεφτόμασταν ότι ετοιμάστηκε γρήγορα και δεν πρόλαβε να κοιταχτεί στον καθρέπτη της.

Τα χρόνια πέρασαν και η συγκεκριμένη εικόνα φαντάζει πια ως η απόλυτη τάση που ακολουθούν πολλές fashionistas και fashion bloggers ανά τον κόσμο. Και φυσικά αναφερόμαστε στο sporty chic look που πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ, μιας και μπορείς να συνδυάσεις την άνεση με την κομψότητα.

Τώρα έχεις την δυνατότητα να φορέσεις την αγαπημένη σου φόρμα, να κάνεις πέρα για λίγο τα στενά skinny τζιν και παντελόνια και να νιώσεις πιο άνετα, προσθέτοντας λίγες πινελιές πολυτέλειας και κομψότητας με ιδιαίτερες γόβες ή κάποια εντυπωσιακή τσάντα. Η επιλογή άλλωστε είναι δική σου, αφού το συγκεκριμένο στιλ πρέπει να φέρει την προσωπική σου υπογραφή και γούστο. Γιατί μην ξεχνάς, οι τάσεις δεν είναι για να τις αντιγράφουμε αλλά να παίρνουμε εμπνεύσεις και στη συνέχεια, κρίνοντας αν μπορούμε να τις υιοθετήσουμε να δημιουργούμε τα δικά μας outfits.

Αν έχεις εντυπωσιαστεί από το sporty chic στιλ και θεωρείς ότι σου ταιριάζει και θες να του δώσεις μια ευκαιρία, πρέπει να έχεις ως αφετηρία πάντα την ποιότητα, και τι εννοούμε με αυτό; Τα σπορ ρούχα που θα επιλέξεις να είναι από καλά υλικά, να είναι καλής ποιότητας και αισθητικής, ώστε όταν προσθέσεις τα ψηλοτάκουνα σου να δέσουν μοναδικά με το υπόλοιπο look, χωρίς να φαίνονται παράταιρα. Για παράδειγμα μην φορέσεις μια φούξια φόρμα, με ένα κοντό μπούστο από κάτω σε συνδυασμό με γόβες, γιατί μάλλον δεν θα πετύχεις το αποτέλεσμα που εξ' αρχής επιθυμούσες.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις σε ''ήρεμους'' τόνους τα χρώματα των ρούχων (π.χ μαύρο, λευκό, καφέ) και να παίξεις δυναμικά με τα αξεσουάρ ακόμα και με τα παπούτσια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις την διαφορά, δοκιμάζοντας μια από τις πιο αγαπημένες και fun τάσεις.

Δες εδώ, ψηλοτάκουνα που μπορέις να αποκτήσεις!