Tutu φούστα : H τούλινη εκδοχή της θα σε μετατρέψει σε prima μπαλαρίνα του στιλ

Μην περιμένεις άλλο, ήρθε η στιγμή να την δοκιμάσεις...
Tutu φούστα : H τούλινη εκδοχή της θα σε μετατρέψει σε prima μπαλαρίνα του στιλ



Θυμηθείτε την πρώτη φορά που δοκιμάσατε ή αντικρίσατε μια τούλινη φούστα. Το ξέρω, το συναίσθημα ήταν το λιγότερο μαγικό μιας και αποτελεί την πιο ρομαντική και girly επιλογή που μπορεί να κάνει ένα κοριτσάκι. Είτε την φορέσατε στο μπαλέτο μικρή, είτε σε κάποιο πάρτυ γενεθλίων η ανάμνηση είναι αρκετά δυνατή, αφού ακόμα την θυμάστε με αγάπη και αναπολείτε τις συγκεκριμένες στιγμές.

Τι κι αν τώρα μεγαλώσατε; Στην καρδιά είστε ακόμα εκείνο το μικρό κοριτσάκι που ήθελε κάθε μέρα ακόμα και στο σχολείο να φοράει την αγαπημένη της tutu. Τη φετινή άνοιξη έχεις και πάλι την ευκαιρία να αποκτήσεις την τούλινη φούστα των ονείρων σου, δίνοντας μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα πινελιά στο look σου. Η ρομαντική και κοριτσίστικη πλευρά σου θα αναδειχτεί υπέροχα αφού με το περπάτημα σου η φούστα θα ακολουθεί τον βηματισμό σου με τον πιο όμορφο και κομψό τρόπο.

Αν πάλι λατρεύεις την συγκεκριμένη φούστα αλλά φοβάσαι να την επιλέξεις, εμείς θα σου προτείνουμε 3 πιθανούς συνδυασμούς που εύκολα θα πετύχεις : 

- Επέλεξε μια φούστα στο αγαπημένο σου παστέλ χρώμα (αποτελεί και hot τάση φέτος), και συνδύασε την μ' ένα απλό τοπ σε ανοιχτές εξίσου αποχρώσεις. Ένα statement κολιέ και τα ψηλοτάκουνα σου δεν πρέπει να λείπουν από το σύνολο.

- Για μια πιο rock – romantic εμφάνιση, ισορρόπησε την παιχνιδιάρικη πλευρά της τούλινης φούστας με ένα δερμάτινο jacket και αξεσουάρ στο ίδιο στιλ. Μην αντισταθείς να φορέσεις και τα αγαπημένα σου ankle boots!

- Ποιος είπε ότι η φούστα από τούλι, φοριέται μόνο σε επίσημες και σε ιδιαίτερες περιστάσεις; Κι όμως μπορείς να την εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο, με sneakers και φούτερ από πάνω. Το casual – chic στιλ που θα πετύχεις θα στρέψει όλα τα βλέμματα.

Θυμήσου εδώ πως φόρεσε την τούλινη φούστα η fashion editor του #followme.