Crop top: Ένα ρούχο για κορίτσια με παιχνιδιάρικη διάθεση

Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις...
Crop top: Ένα ρούχο για κορίτσια με παιχνιδιάρικη διάθεση



Crop top, ένα ρούχο που το βλέπουμε πολύ συχνά μπροστά μας, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια έχει επανέλθει δυναμικά και πάει να πείσει ακόμα και τις πιο δύσπιστες γυναίκες να του δώσουν μια ευκαιρία. Κι αυτό γιατί υπάρχει η γενικότερη άποψη ότι όσες έχουν παραπάνω κιλά, το συγκεκριμένο τοπ είναι το λιγότερο απαγορευτικό για τον δικό τους σωματότυπο.

Εμείς θα το χαρακτηρίσουμε ως το κομμάτι - κλειδί της φετινής άνοιξης, που μπορείς να το αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους τόσο στην καθημερινότητα σου όσο και στις εξόδους σου. Αρχικά πρέπει να πετάξεις από πάνω σου όποια ντροπή μπορεί να νιώσεις μόνο και μόνο με την ιδέα ότι κάποιο μέρος της κοιλιάς σου θα είναι εκτεθειμένο. Το επόμενο βήμα, είναι να διαλέξεις το crop τοπ που ταιριάζει με το προσωπικό σου στιλ και χαρακτήρα. 

Είτε το συνδυάσεις με ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα είτε με το αγαπημένο σου boyfriend τζιν, μην ξεχάσεις να προσθέσεις ιδιαίτερα αξεσουάρ και παπούτσια, τα οποία θα ολοκληρώσουν μοναδικά όλα τα outfits που θα δημιουργήσεις.

Δες εδώ, πως η σαλοπέτα θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την σεζόν!