10 σορτς για να υποδεχτείτε δυναμικά την άνοιξη

Ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμίαανοιξιάτικη ντουλάπα...
10 σορτς για να υποδεχτείτε δυναμικά την άνοιξη



Σορτς, το κομμάτι που λατρεύουμε και ανυπομονούμε κάθε φορά να φορέσουμε κάθε φορά που ο καιρός μας δίνει το σχετικό θάρρος με τον ήλιο και την αισθητή ζέστη. Κάποιες τολμηρές έχουν ήδη κάνει αυτό το μεγάλο βήμα και έχουν προμηθευτεί τα αγαπημένα τους και νέα σορτς που ήδη κυκλοφορούν στα ανοιξιάτικα ράφια των καταστημάτων.

Αν εσείς από την άλλη ανήκετε στις γυναίκες που πάντα σκέφτονται διπλά πριν βάλουν ένα σορτς και γενικά το αποφεύγουν, νομίζω ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω προκαταλήψεις και γενικότερες ενοχές για το σώμα σας και να αποκτήσετε το δικό σας σορτς, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό σας στιλ. 

Όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε ένα σορτς πρέπει να είστε προσεχτικές όσον αφορά το ύφασμα, την ποιότητα αλλά και το μήκος, διότι δεν πάνε όλα σε όλες τις γυναίκες. Γνώμονας στην επιλογή σας πρέπει να είναι το σωματότυπό σας και αν ταιριάζει στο γενικότερο στιλ σας. Μην ξεχνάτε, πρέπει αυτό που φοράμε να μας καλύπτει τόσο στιλιστικά όσο και συναισθηματικά, διότι το θέμα είναι να αισθανόμαστε άνετα με τον ευατό μας και αυτό να περνάει και τους άλλους!

Τέλος όσον αφορά τα σχέδια και τα χρώματα μην ανησυχείτε! Τα καταστήματα έχουν ήδη δείξει τα πρώτα σημάδια και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ενθουσιαστεί. Σορτς σε σουέντ ύφασμα, έντονα χρώματα και ιδιαίτερα prints, είναι λίγα από αυτά που θα δούμε να πρωταγωνιστούν, Σειρά σου τώρα, να αποκτήσεις το δικό σου...

Αν πάλι αγαπάς τις φούστες, δες εδώ τις καλύτερες!