Μικρά μυστικά στυλ που μόνο οι fashionistas ξέρουν

Πως να δείχνεις ακόμα πιο στυλάτη χωρίς καθόλου προσπάθεια.
Μικρά μυστικά στυλ που μόνο οι fashionistas ξέρουν



Μας αρέσει να χαζεύουμε με τις ώρες τα αγαπημένα μας fashion blogs, προσπαθώντας να εμπνευστούμε από το στυλ των αγαπημένων μας fashion icons και να ανακαλύψουμε τα μυστικά που τις κάνουν τόσο stylish χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο για τα fashion μυστικά που θα σε δείχνουν κομψή και διαχρονική γιατί σου έχουμε μαζέψει όσα χρειάζεται να ξέρεις για να είσαι πάντα στη μόδα.

Άρχισε από τα βασικά

Δεν γίνεται να γίνεις ειδική στη μόδα αν κατέχεις πρώτα τα βασικά. Καμία εμφάνιση σου δεν θα δείχνει effortless αν δεν αποτελείται τουλάχιστον από ένα βασικό κομμάτι. Ξεκίνησε εξοπλίζοντας πρώτα την ντουλάπα σου με τα βασικά κομμάτια και στη συνέχεια ψάξε για κάτι πιο πρωτότυπο και περίεργο.

Χρησιμοποίησε layers

Μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, να δοκιμάσεις πολλά layers μαζί και να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει, άλλωστε ένα φουστάνι φορεμένο πάνω από ένα παντελόνι είναι από τα must της σεζόν. Για να αρχίσεις σιγά-σιγά δοκίμασε να φορέσεις πουκάμισο με πουλόβερ από πάνω.

Δοκίμασε πολλά διαφορετικά prints μαζί

Εδώ και αρκετές σχεδόν οι σχεδιαστές και οι fashion experts προσπαθούν να μας πείσουν να κάνουμε συνδυασμούς πολλών διαφορετικών prints. Σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε όλες εξαιρετικές στους δύσκολους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά αν αρχίσεις σιγά-σιγά θα καταφέρεις με το χρόνο να δημιουργήσεις τα looks που επιθυμείς. Δοκίμασε να ξεκινήσεις  συνδυάζοντας ριγέ με floral.

Φόρεσε τα tops και τα πουκάμισα μέσα από τα παντελόνια σου

Χμ.. δηλαδή σχεδόν… φόρεσε το πουκάμισο σου μισό μέσα-μισό έξω και θα αλλάξεις αμέσως την εμφάνιση σου, δείχνοντας πιο stylish και σικάτη.

Γύρισε τα μανίκια στο πουκάμισο σου

Το ανδρόγυνο στυλ είμαι must και εσύ δεν έχεις παρά να βάλεις μικρές androgynous λεπτομέρειες στο look σου, όπως το να γυρνάς τα μανίκια από το πουκάμισο σου, δείχνοντας αυτόματα πιο κομψή.

Μην ξεχνάς τις ζώνες σου

Οι ζώνες αλλάζουν αυτόματα το look σου και κάνουν και το πιο casual φόρεμα να δείχνει ιδιαίτερο και πιο επίσημο. Φέτος στη μόδα είναι οι μικρές διακριτικές ζώνες σε όλα τα χρώματα και σε κάθε υλικό.

Άσε το jacket στους ώμους σου

Υπάρχει κάτι μαγικό και effortless όταν εμείς οι γυναίκες ρίχνουμε απλά το παλτό μας στους ώμους μας. Αμέσως μας κάνει να δείχνουμε πιο στιλάτες και πιο σέξι.