Style guide: 7 item που δεν πρέπει να λείπουν απο την βαλίτσα σου

Aπαραίτητα, stylish και super θηλυκά...
Style guide: 7 item που δεν πρέπει να λείπουν απο την βαλίτσα σου



Mπορεί να μην έχεις ξεκινήσει της διακοπές σου ή ακόμα να γυρίζεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να σκέφτεσαι την επόμενη εξόρμηση σου. Φυσικά το πρώτο που σκέφτεσαι και θέλεις να έχεις την εντέλεια, πριν πας οπουδήποτε είναι η βαλίτσα σου. Σήμερα λοιπόν θα σε βοηθήσουμε, συστήνοντας σου τα 7 items που πρέπει να έχεις μαζί σου σε κάθε εκδρομή, έτσι ώστε να είσαι πάντα στιλάτη και εντυπωσιακη. Το καλοκαίρι πρέπει να είναι στιλάτο, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.

1. Βoxy φόρεμα: 

Τα τετράγωνα και loose φορέματα πρέπει να γίνουν η αγαπημένη σου επιλογή. Είναι άνετα, θα τα βρεις σε όλα τα χρώματα και prints και ταιριάζουν με όλα. Θέλεις και άλλους λόγους για να πειστείς;

2. Denim φούστα:

H τζιν φούστα είναι ένα ρούχο που φοράς όλους τους μήνες του χρόνου. Προτίμησε την πιο mini εκδοχή της και επίλεξε την από το πιο boho μέχρι και πιο επίσημο look σου.

3. Μονόχρωμο tank top:

Το τοπ με τις τιράντες που αφήνει τα μαυρισμένα χέρια σου ακάλυπτα, αποτελεί ένα από τα πιο βασικά must-have που πρέπει να βάλεις πρώτο στη λίστα με τα απαραίτητα. Πάρε μαζί σου μονόχρωμα top, όπως λευκό, nude ή μαύρο και φόρεσε τα από το πρωί έως το βράδυ.

4. Ζιπ-κιλότ: 

Tο loose παντελόνι που μοιάζει και με φούστα, δηλαδή η ζιπ-κιλότ είναι και φέτος στις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού. Για ένα τέλειο στιλιστικό αποτέλεσμα, συνδύασε τη με ψηλοτάκουνα. Με αυτό τον τρόπο η σιλουέτα σου θα δείξει πιο ψιλόλιγνη και σαφώς σέξι.

5. Ψάθινη τσάντα:

Φέτος την ψάθινη τσάντα (ή αυτή που μοιάζει με ψάθινη, αλλά είναι από ύφασμα), θα την κρατήσεις από το πρωί στην παραλία, μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Είναι chic, είναι ιδιαίτερη, είναι σούπερ...

6. Lace-up  παπούτσια:

Πέδιλα,σανδάλια αλλά και εσπαντρίγιες με κορδόνια, θα μεταμορφώσουν κάθε εμφάνιση σου σε ιδιαίτερη αλλά και καλοκαιρινή. Διάλεξε τι σου ταιριάζει και τι θα φορέσεις περισσότερο στις διακοπές σου και βάλτο άμεσα στη βαλίτσα σου.

7. Ολόσωμο μαγιό:

Last but not least, σε καμία περίπτωση μην ξεχάσεις να πάρεις ένα ολόσωμο μαγιό. Εκτός από πολύ μεγάλη τάση, μπορείς να το φορέσεις και ως bodysuit όλες τις ώρες τις ημέρας. Ειδικότερα το βράδυ, θα γίνει το αγαπημένο σου ''ρούχο'',

5+1 καλοκαιρινά φορέματα για όλους τους σωματότυπους!