Bomber jacket : 6 stylish τρόποι για να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ

Εσύ ακόμα να αποκτήσεις το δικό σου jacket;
Bomber jacket : 6 stylish τρόποι για να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ



Τι και αν το bomber jacket θεωρείται σπορ και πιο casual πανωφόρι; Φέτος τον χειμώνα θα το βγάλεις από τη ντουλάπα σου (αν ήδη έχεις ένα) ή θα αποκτήσεις ένα νέο σχέδιο (τέλεια! ώρα για νέες αγορές) και κυριολεκτικά θα το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

'Οπως πολύ καλά κατάλαβες, η μόδα δεν έχει όρια και κανόνες, και φέτος θα παίξεις μαζί της όσο ποτέ άλλωτε.

- Δώσε μια casual πινελιά στο επίσημο look σου, με ένα bomber jacket. Δεν χρειάζεται να είναι στις ίδιες αποχρώσεις με τα ρούχα σου, αρκεί να ισορροπεί με το σύνολο.

- Ένα jacket σε στιλ bomber, έχει τη μαγική ιδιότητα να χαρίζει extra όγκο και σχήμα ακόμα και στο πιο flat και απλό ντύσιμο.

-

- Φυσικά το bomber πανωφόρι ταιριάζει ιδανικά με κάθε casual look σου. Ένα απλό t-shirt και τζιν, αρκούν για να τα συνδυάσεις με τον πιο stylish τρόπο.

- Μην φοβηθείς ότι με αυτού του είδους το jacket, θα σε περάσουν ως άλλο αεροπόρο. Πρόσθεσε ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως τσάντες και παπούτσια και κάνε την διαφορά.

- Για τα τολμηρά και fashion-forward κορίτσια υπάρχουν τα bomber μπουφάν σε έντονα και ζωηρά χρώματα, για να ξεχωρίσουν όπως μόνο αυτές ξέρουν.

Μάθε εδώ, ποιο είναι το ένα και μοναδικό παλτό που πρέπει να αποκτήσεις τον φετινό χειμώνα.