Ψηλοτάκουνα : Λατρεύεις τα ψηλοτάκουνα; 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Tα έξυπνα tip θα σε ενθουσιάσουν...
Ψηλοτάκουνα : Λατρεύεις τα ψηλοτάκουνα; 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις



 Υπάρχουν γυναίκες που στην κυριολεξία δεν βγάζουν στιγμή τα ψηλοτάκουνα από τα πόδια τους (κι όμως υπάρχουν, μην κουνάς το κεφάλι σου!). Είτε για να κερδίσουν extra πόντους στο ύψος τους, είτε λόγω της φύσης της δουλειάς τους, όλη μέρα περπατούν σε 10, 11 ή και 13 πόντους πάνω από το έδαφος.

Σε αυτές λοιπόν θα απευθυνθούμε σήμερα και θα τους καταγράψουμε 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν!

1) Πριν βγείτε έξω και γνωρίζετε ήδη ότι θα φορέσετε αρκετές ώρες τα ψηλοτάκουνα σας, κάντε το εξής. Προμηθευτείτε μια ταινία ειδική για πόδια, και κολλήστε το τρίτο με το τέταρτο δάχτυλο. Με αυτόν τον δοκιμασμένο τρόπο, ο πόνος στα πόδια θα μειωθεί σε βαθμό που θα σε εκπλήξει.

2) Αν τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα είναι λίγο στενά, φορέστε όσες κάλτσες μπορείτε (ειδικότερα μάλλινες) και περπατείστε μέσα στο σπίτι σας. Έπειτα από λίγες μέρες θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

3) Άλλος ένας τρόπος ''περίεργος'' μπορούμε να πούμε, είναι να γεμίσετε σακούλες με νερό και να τις τοποθετήσετε μέσα στα παπούτσια (εκεί που θέλετε να ανοίξουν). Στην συνέχεια βάλτε τα παπούτσια στην κατάψυξη. Με την ώρα το νερό θα παγώσει και θα κάνει αυτό που πρέπει!

4) Πόσες φορές έχετε αγοράσει νέα ψηλοτάκουνα και δεν μπορείτε να τα φορέσετε γιατι η σόλα είναι καινούργια και γλιστράει; Αυτό μέχρι τώρα, μιας και ένα μικρό κομμάτι γυαλόχαρτο αρκεί για να να κάνετε την σόλα πιο σκληρή. Φυσικά με απαλό τρόπο, μην τα καταστρέψετε!

5) Αν τα ψηλοτάκουνα σας δεν έχουν και την καλύτερη μυρωδιά don't worry! Πιείτε το τσάι σας, στεγνώστε έπειτα τα φακελάκια σας που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει και τοποθετείστε τα για ένα 24ωρο μέσα στα παπούτσια σας. Αντίο μυρωδιές!

6) Τέλος αν τα ψηλοτάκουνα σας, σας χτυπούν στο πίσω μέρος των ποδιών σας (ouch!) τότε ένα αποσμητικό σε μορφή κρέμας θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ. Πέράστε το πίσω σημείου των ποδιών σας λίγο από το προϊόν. Το αποσμητικό θα λειτουργήσει ως ασπίδα στο δέρμα σας και θα εξαφανίσει μια και καλά τον άχαρο πόνο.

Αφού μιλάμε για παπούτσια, click εδώ για να δεις τα πιο εντυπωσιακά ankle boots!