Πώς να κρατάς τα φουλάρια σου καθαρά σαν καινούργια

Μήπως ήρθε η ώρα να τα βγάλεις απο τη ντουλάπα σου και να τα καθαρίσεις;
 Πώς να κρατάς τα φουλάρια σου καθαρά σαν καινούργια



Μας αρέσουν πολύ τα λαμπερά και εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ, αλλά τίποτα δεν είναι ουσιαστικά ωραίο αν δεν τηρεί του κανόνες υγιεινής. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που φοράμε καθημερινά και τα υπόλοιπα απλά τα ξεχνάμε.

 Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι τα φουλάρια, τα οποία φοράμε από το πρωί έως το βράδυ και όσο και αν δεν το πιστεύεις λερώνονται πολύ και ας μην φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Τι θα χρειαστείς : Ένα baby shampoo και ένα μεγάλο μπωλ για να χωρέσει μέσα το φουλάρι που θες να καθαρίσεις. Το σαμπουάν για τα μωρά είναι κατάλληλο γιατί είναι σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μικρών παιδιών.

Τι θα κάνεις : Γέμισε το μπωλ με κρύο νερό και πρόσθεσε μερικές σταγόνες σαμπουάν. Ανακάτεψε με το χέρι σου τα υλικά και βύθισε το φουλάρι σου απαλά μέσα στο νερό. Άφησε το να μουλιάσει για περίπου 10 λεπτά (έτσι ώστε το ύφασμα να μην χαλάσει). Στην συνέχεια άδειασε το νερό και ξέπλυνε το φουλάρι μέχρι να φύγει τελείως όλο το σαμπουάν. Στύψτο πολύ προσεχτικά και άφησε το να στεγνώσει σε ένα μέρος που δεν έχει πολύ αέρα. Και αυτό ήταν, έτοιμο!

Τι λες; Μήπως ήρθε η στιγμή κάνεις τα φουλάρια σου καθαρά σαν καινούργια;

Δες εδώ 9 ιδανικά παπούτσια που συνδυάζονται τέλεια με τις αγαπημένες σου κάλτσες!