Μόδα 2017: 7 τρόποι να δοκιμάσεις τη μονοχρωμία σαν μια σωστή fashionista

Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο
Μόδα 2017: 7 τρόποι να δοκιμάσεις τη μονοχρωμία σαν μια σωστή fashionista



Μπορεί τα print και τα έντονα σχέδια να κάνουν την διαφορά και κάθε φορά που τα επιλέγεις να ξεχωρίζεις, υπάρχει όμως και ένα trend που όσο απλό και αν φαίνεται άλλο τόσο chic είναι. Φυσικά ο λόγος γίνεται για την μονοχρωμία και τα μονόχρωμα look, που ένα και μόνο χρώμα μπορεί να απογειώσει το στιλ σου.

1. Συνδύασε σε ένα και μόνο look ένα χρώμα, με την μόνη διαφορά ότι όλα τα αξεσουάρ και τα ρούχα θα είναι σε διαφορετικές υφές. Με αυτό τον τρόπο, θα πετύχεις ένα ξεχωριστό look.

2. Όλα στο κόκκινο! Επίλεξε ένα κατακόκκινο total look και νιώσε πιο σέξι από ποτέ. Και επειδή τους κανόνες τους φτιάχνουμε εμείς, δεν πειράζει αν όλα τα ρούχα του outfit δεν είναι στην ίδια απόχρωση.

3. Από την κορυφή έως τα νύχια ντυμένη στα λευκά; Και βέβαια αφού αποτελεί το πιο κλασικό και σικά το χρώμα. Και όχι δεν θα σας περάσουν για νύφη!

4. Ποιος θα φανταζόταν ότι ένα σύνολο με πρωταγωνιστή το γκρι, θα έδειχνε τόσο εντυπωσιακό και stylish; Απλά δοκίμασε το!

5. Να και πάλι μπροστά μας το λευκό total look. Αν λοιπόν είσαι fan του λευκού, μην διστάσεις να δοκιμάσεις ένα ιδιαίτερο oversized παλτό, που θα κάνει την διαφορά.

6. Είναι δυνατόν να μιλάμε για μονοχρωμία και να μην αναφερθούμε στο μαύρο χρώμα; Κάνε την κλασική κίνηση και διάλεξε ένα μαύρο σύνολο με ότι ρούχα εσύ θες. Αποκλείεται να κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος!

7. Ακόμα και το office look είναι ιδανικό για μονοχρωμία. Διάλεξε μια παλ απόχρωση, π.χ σε ροζ και κάνε το ντύσιμο του γραφείου, ξεχωριστό!

5 τάσεις που θα σε κάνουν το απόλυτο 90s girl!