Τα πιο ωραία trikinis είναι εδώ! Δες πώς θα τα βάλεις!

Είναι το πιο sexy μαγιό! (Μόνο που κάνει το χειρότερο μαύρισμα!)
Τα πιο ωραία trikinis είναι εδώ! Δες πώς θα τα βάλεις!



Ναι, είναι το πιο εντυπωσιακό και sexy μαγιό που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά. Όχι, δεν είναι απαραίτητο να έχεις καλλίγραμμο σώμα. Ότι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και sexy σημαίνει πως είσαι sexy και όμορφη. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ότι νιώθεις πως είσαι αυτό βγάζεις και στους γύρω σου. Γι΄ αυτό μην κολλάς πουθενά.

Συνεχίζουμε με το μειονέκτημα του συγκεκριμένου μαγιό, δεν είναι το κατάλληλο μαγιό για ηλιοθεραπεία. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το ευχαριστηθούμε όσο θα θέλαμε, αλλά υπάρχουν λύσεις και εμείς είμαστε εδώ για να στις δώσουμε! Όταν το season της ηλιοθεραπείας σου  φτάσει στο τέλος, που αυτό συμβαίνει κατά τις 6 το απόγευμα, είναι η ώρα να αλλάξεις μαγιό, να φρεσκαριστείς και να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα στην ξαπλώστρα παρέα με ένα δροσιστικό cocktail.

Εκείνη την ώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις το super sexy trikini σου. Φόρεσέ το με κάποιο παρεό η με ένα αέρινο κιμονό. Έτσι είσαι sexy και εντυπωσιακή με πολύ απλούς τρόπους και χωρίς να φοβάσαι το ενοχλητικό σημάδι που μπορεί να σου άφηνε το συγκεκριμένο μαγιό. Εμείς βρήκαμε τα πιο ωραία και sexy  trikinis, για να τα συμπεριλάβεις οπωσδήποτε στην τσάντα θαλάσσης σου!

La agent provocateur 315,00

Top Shop € 46,00

Asos € 49,99

La Perla € 380,00

Oysho € 29,99

Herve Leger € 905,00

Camilla € 385,00