Μαίρη Συνατσάκη : Φόρεσε το μαγιό σου όλη μέρα, η παρουσιάστρια σου προτείνει τον τέλειο συνδυασμό

Το ολόσωμο μαγιό μεταμορφώνεται στο πιο stylish τοπ...
Μαίρη Συνατσάκη : Φόρεσε το μαγιό σου όλη μέρα, η παρουσιάστρια σου προτείνει τον τέλειο συνδυασμό



Μαίρη Συνατσάκη!  Ένα κορίτσι ξεχωριστό που δεν φοβάται να δοκιμάζει νέα πράγματα όσο αφορά τη μόδα και τις νέες τάσεις. Πιστή στο ιδιαίτερο και νεανικό της στιλ η τελευταία της εμφάνιση απέδειξε περίτρανα για ποιο λόγο τα νεαρά κορίτσια την λατρεύουν και δεν είναι άλλος από το ότι κάθε outfit που επιλέγει είναι πιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο.

Συγκεκριμένα η Μαίρη φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της ως τοπ (καλά διάβασες), το συνδύασε με εφαρμοστό παντελόνι σε mint απόχρωση και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ιδιαίτερες πλατφόρμες. Και αυτό ήταν κορίτσια, βγήκε για την απογευματινή της βόλτα, τόσο καλοκαιρινά και ιδιαιτέρως stylish ντυμένη.

Λοιπόν, έχετε και εσείς ένα ολόσωμο μαγιό που λατρεύετε τόσο που θα το φορούσατε όλη μέρα και ειδικότερα εκτός παραλίας; Τέλεια, γιατί η ιδανική στιγμή να το τολμήσετε είναι τώρα. Είτε είστε σπορ, minimal κορίτσια ή ακόμα καλύτερα είστε fan των έντονων print και χρωμάτων, αυτή η καλοκαιρινή τάση είναι για εσάς. Όταν βρείτε το ιδανικό μαγιό, τότε είστε έτοιμες να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει και το συνδυάσετε όπως εσάς σας αρέσει. Και μην φοβηθείτε, οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν αν πρόκειται για τοπ ή για μαγιό.

Η παρακάτω gallery, θα σας βοηθήσει να πετύχετε παρόμοιο look με της Μαίρης...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Δες εδώ πως φορά η Μαίρη το κόκκινο κραγιόν το πρωϊ. Και είναι τέλειο...