Cindy Crawford: 5 μυστικά ομορφιάς που αποκάλυψε (και θέλεις να ξέρεις)

Το θρυλικόsupermodel επιστρέφει στο εξώφυλλο της Vogue και εξηγεί τι κάνει και δεν την αγγίζει ο χρόνος
Cindy Crawford: 5 μυστικά ομορφιάς που αποκάλυψε (και θέλεις να ξέρεις)



Στα 50 της είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) γοητευτική με την εποχή που σάρωνε στα catwalks και, σίγουρα πιο κατασταλαγμένη: η Cindy Crawford φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της, Kaia, για το τεύχος Απριλίου της Vogue και αποκάλυψε 5 beauty συνήθειες που "παγώνουν" το χρόνο

1. Γυμναστική με ποικιλία

"Μου αρέσει πολύ η γιόγκα και το jogging όμως η old school γυμναστική - όπως αυτή που μου έμαθε ο προσωπικός μου γυμναστής Radu, με τον οποίο έκανα τα fitness βίντεο- βλέπω πως έχει καλύτερα αποτελέσματα στο σώμα μου. Αυτή την περίοδο έχω έναν νέο trainer στο σπίτι, 3 φορές την εβδομάδα, που με βάζει να κάνω push-ups, καθίσματα, βάρη και step. Για κάποιο διάστημα έριξα κάπως την ένταση αλλά τώρα ανεβαίνω πάλι με cardio και HIIT, ένα ειδικό πρόγραμμα υψηλής έντασης. Επίσης κάνω hiking και ποδήλατο τα Σαββατοκύριακα." 

(Instagram: cindycrawford)

 

2. Smoothie για πρωινό

"Πριν ξεκινήσω τη μέρα μου, πάντα φτιάχνω ένα smoothie με σπανάκι, γάλα αμυγδάλου, μισή μπανάνα, πρωτείνη σε σκόνη, ωμό κακάο και φρέσκια μέντα." 

3. Διαλογισμός και σάουνα

"Όλοι μαζί, οικογενειακά, κάναμε μια εισαγωγή στον διαλογισμό. Δεν κάνω συχνά, αλλά βρήκα πολύ ενδιαφέρον το πόσο καλό κάνει στον εγκέφαλο, από την άποψη της νευροεπιστήμης. Είναι σαν ένα νέο εργαλείο που έχω στη διάθεσή μου για να χαλαρώνω όταν το χρειάζομαι. Αλλά η πιο αγαπημένη μου ιεροτελεστία χαλάρωσης είναι η infra-red σάουνα: 30 λεπτά, παρέα με ένα βιβλίο και βγαίνω καινούρια!" 

(Instagram: cindycrawford)

4. Ποτέ στον ήλιο χωρίς προστασία

Χρησιμοποιώ την Meaningful Beauty (σ.σ. της δική της σειρά ομορφιάς) από τότε που ήμουν 30, που συνεχώς την ανανεώνει και την βελτιώνει ο Dr Jean-Louis Sebagh. Επίσης είμαι fan της Μικροδερμοαπόξεσης- κάνω κάθε 4 εβδομάδες στην αγαπημένη αισθητικό του Hollywood, Cristina Radu. Επειδή έχω επιδερμίδα που μαυρίζει εύκολα,δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι χωρίς SPF. Στη παραλία, φοράω πάντα καπέλο και γυαλιά ηλίου. 

5. Μαλλιά σε θεραπεία

"Είμαι fan των προϊόντων που κάνουν περισσότερα από 1 πράγματα, γιατί γλιτώνω χρόνο. Επίσης, προσπαθώ να συνδυάζω ιεροτελεστίες φροντίδας με τη γυμναστική μου. Για παράδειγμα, αν ξέρω πως θα λουστώ μετά τη γυμναστική, απλώνω ένα προϊόν εντατικής θεραπείας στις άκρες τους- πρόσφατα δοκίμασα την Lush Jasmine Hair'oïne. 

Δυστυχώς τα μαλλιά μου δεν είναι πιά τόσο δυνατά όσο κάποτε. Το χρώμα και το styling τα κατέστρεψαν γιαυτό και προσπαθώ να κάνω όσο λιγότερο πιστολάκι μπορώ. Ανακάλυψα πως όταν κοιμάμαι με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά, σε ένα χαλαρό ponytail, μένουν απαλά και ξυπνάω με ωραία, χαλαρά waves. Το μυστικό είναι να μην χρησιμοποιείς λαστιχάκια που σπάνε την τρίχα- εγώ τα πιάνω με ένα μεγάλο κλιπ ".