Σου αρέσουν τα στεφάνια από λουλούδια; Δες τι χτενίσματα μπορείς να κάνεις

Μπορείς να κάνεις περισσότερα απ' όσα φαντάζεσαι.
Σου αρέσουν τα στεφάνια από λουλούδια; Δες τι χτενίσματα μπορείς να κάνεις



Αν δεν το έχεις προσέξεις ήδη, τα στεφάνια από λουλούδια είναι πάρα πολύ της μόδας. Φυσικά δεν είναι η πρώτη χρονιά μιας και το trend ξεκίνησε από πέρυσι αλλά φέτος κάνει και την εμφάνισή του και στον δρόμο. Πριν το βλέπαμε μόνο στα blogs. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. Τι ακριβώς χτένισμα ταιριάζει; Πρέπει να τα αφήνεις μόνο λυτά; Η απάντηση είναι όχι! Τα στεφάνια από λουλούδια ταιριάζουν σε αρκετά χτενίσματα.

Αν το στυλ σου είναι πιο ρομαντικό αυτό το χαλαρό σινιόν είναι ό,τι πρέπει για σένα! Είναι απόλυτα θηλυκό χωρίς να είναι όμως από εκείνη τα στημένα χτενίσματα της κουμπάρας.

Βέβαια αν το σινιόν σου φαίνεται πολύς κόπος μπορείς να κάνεις τον απλό κότσο με το μπομπάρι σου. Είναι πάρα πολύ εύκολο και πάρα πολύ γρήγορο.

Αγαπάς όμως τις πλεξίδες; Πλέξε τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή πλεξίδα, είτε γαλλική είτε ψαροκόκαλο. Μην ξεχάσεις να αφήσεις μικρές τούφες για ένα πιο ανέμελο αποτέλεσμα.

Αν είσαι όμως πιο κλασσική μπορείς να κάνεις απλά τα μαλλιά σου μπούκλες. Δεν θέλει πολύ κόπο αλλά πάντα δείχνει εντυπωσιακό.

Είσαι όμως πιο grunge; Βάλε μαύρα λουλούδια και φρόντισε να αφήσεις στην φυσική τους φόρμα. Ίσως μόνο να τα βοηθήσεις ψεκάζοντας ένα προϊόν για beachy waves.