Μην κρύβεις τα σγουρά μαλλιά σου! Δες εδώ τρόπους για να ανανεωθείς

Με απλούς τρόπους μπορείς παίξεις με το στυλ των μαλλιών σου.
Μην κρύβεις τα σγουρά μαλλιά σου! Δες εδώ τρόπους για να ανανεωθείς



Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν τα σγουρά μαλλιά ισιώνοντάς τα. Δεν του αρέσει η υφή και το σχήμα που έχουν αποκτήσει. Υπάρχει και όμως και ο αντίθετος τρόπος. Τονίζοντας τα σγουρά μαλλιά σου με όγκο δίνεις ένα va va voom αέρα που όλες θα ζήλευαν. Δες παρακάτω τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να αποκτήσεις τέλεια μαλλιά.

Άλλαξε μεριά την χωρίστρα. Με μια τόσο απλή κίνηση ανανεώνεις όλο το στυλ σου και τα μαλλιά σου κάθονται σε τέτοια θέση που μοιάζει λες και ξαφνικά απέκτησες περισσότερα λόγω του όγκου.

Κάθονται τα πάνω μαλλιά σου φλατ αντί για την ωραία αφάνα που έχουν οι Αφρικανοί; Μην φοβηθείς να κρεπάρεις τις ρίζες των μαλλιών σου για να κάθονται καλύτερα. Φυσικά για να μείνει έτσι όλη μέρα πρέπει να ψεκάσεις λίγη λακ.

Ξέχασε την sleek αλογοουρά και προτίμησε να κάνεις μερικές μπούκλες ακόμα στα μαλλιά σου για περισσότερο όγκο. Πιάσε χαλαρά τα μαλλιά σου ώστε να μην χαθεί ο όγκος σε μια πλάγια κοτσίδα.

Νομίζεις πως στα σγουρά μαλλιά με όγκο δεν ταιριάζουν οι αφέλειες; Κάνεις λάθος! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην μπερδέψεις τις υφές, δηλαδή αφού τα μαλλιά σου είναι σγουρά δεν μπορείς να ισιώσεις μόνο την φράντζα ή τις αφέλειες.