Πώς να κάνεις sleek κότσο

Έχεις να πας κάπου αλλά έχεις ξεμείνει από έμπνευση; Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτό το χτένισμα;
Πώς να κάνεις sleek κότσο



Ας ξεκινήσω με το τι σημαίνει η λέξη sleek. Όταν αναφέρεται το sleek στα μαλλιά σημαίνει κάτι πολύ λείο ίσως και γυαλιστερό και καλοχτενισμένο. Η αλήθεια είναι ότι στα αγγλικά η επεξήγηση είναι καλύτερη οπότε μπορείς να ρίξεις και μια ματιά σε κάποιο λεξικό. Ο sleek κότσος είναι από τα πιο σικ χτενίσματα ειδικά αν το συνδυάσεις με το κατάλληλο ρούχο. Θεωρώ ότι είναι ένα πιο βραδινό χτένισμα αλλά αυτό είναι καθαρά δική μου άποψη. Δες πώς να το πετύχεις μόνη σου.

 

Το χτένισμα γίνεται καλύτερα σε μαλλιά δεύτερης μέρας για να μην πετάνε οι φύτρες και είναι δύσκολο να τις μαζέψεις.

Αν δεν έχεις ίσια μαλλιά χρησιμοποίησε ένα προιόν styling για να τα ισιώσεις. Δεν θέλεις όγκο σε αυτή τη περίπτωση οπότε μην σε απασχολεί αυτό.

Η συνέχεια εξαρτάται από την υφή της τρίχας σου, θα πρέπει αναγκαστικά να πειραματιστείς πρώτα για να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Αν τα μαλλιά σου στρώνουν εύκολα, ψέκασε λακ για δυνατό κράτημα στην χτένα σου και άρχισε χτενίζοντας να πιάνεις τα μαλλιά σε μια κοτσίδα στο ύψος που θέλεις. Αφού τα κατάφερες να μην πετάει ούτες τρίχα, αποτελείωσε με λακ. Αν όμως δυσκολεύεσαι να μαζέψεις τα μαλλιά πέρασε gel στα μαλλιά σου, χτένισέ τα καλά για να πάει παντού, ρίξε λακ στην χτένα και χτένισέ τα πάλι μέχρι να καταφέρεις να κάνεις αλογοουρά. Ανάλογα το gel που χρησιμοποιείς θα πετύχεις και το wet look ή όχι.

Από εκεί και πέρα εξαρτάται από εσένα τι κότσο θέλεις.