Τα μαλλιά της Cruella De Vil στην σύγχρονη εκδοχή τους

Εσύ θα τολμούσες μια τέτοια αλλαγή;
Τα μαλλιά της Cruella De Vil στην σύγχρονη εκδοχή τους



Ακόμα και σήμερα έχω τρέλα με τα μαλλιά της Cruella De Vil βέβαια δεν το τόλμησα ποτέ. Ποτέ δεν είμαι αργά όμως! Εγώ ήθελα την δεξιά μου πλευρά ξανθό πλατίνα (όχι άσπρο) και την αριστερή πλευρά μαύρη. Ψάχνοντας όμως στο Pinterest δεν υπάρχει μόνο η κλασσική εκδοχή. Υπάρχουν κοπέλες που τόλμησαν κάτι διαφορετικό, συνδύασαν έντονα χρώματα. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και αξιοζήλευτα φυσικά...

Αυτή είναι η πιο κλασσική εκδοχή με το μαύρο και ξανθό. Είναι λίγο να το δύσκολο να το πετύχεις στην αρχή αλλά η διατήρηση των χρωμάτων αυτό είναι πιο εύκολη.

Όταν έχεις δύο χρώματα στα μαλλιά όλα τα χτενίσματα δείχνουν εντυπωσιακά. Βλέπε την φωτογραφία που η κοπέλα ένα την ολλανδική πλεξίδα πόσο πιο ιδιαίτερο φαίνεται.

Μια πιο σύγχρονη εκδοχή όμως είναι το λιλά με το γαλάζιο. Η διατήρηση τέτοιων χρωμάτων είναι αρκετά δύσκολη μιας και ξεθωριάζουν εύκολα αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο παιχνιδιάρικο.

Εκτός από τα παστέλ χρώματα μπορείς να συνδυάσεις και τα πιο σκούρα όπως αυτή η κοπέλα. Μωβ με γαλαζοπράσινο και πολύ πολύ λεπτές μαύρες ανταύγειες.

Δεν σου αρέσει τόσο η μόδα με τα περίεργα χρώματα; Δοκίμασε τον συνδυασμό μαύρο-κόκκινο. Ναι, ταιριάζει τέλεια και σε αυτές που έχουν αφέλειες!