Beach Waves: Πώς θα το πετύχεις

Τρεις διαφορετικοί τρόποι για να διαλέξεις.
Beach Waves: Πώς θα το πετύχεις



Κάθε χρόνο τα ίδια! Προσπαθούμε όλες να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να πετύχουμε τα beach waves χωρίς να μείνουμε όμως με τα αλάτια. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ο 'καλύτερος' τρόπος. Κάθε τρίχα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες με αποτέλεσμα κάτι που δουλεύει σε μένα να υπάρχει περίπτωση εσένα να μην σου κάνει τίποτα. Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν αποφάσισα να γράψω τρεις διαφορετικούς τόπους για να κάνεις τα κυματιστά μαλλιά παραλίας.

 

ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Αν και το ψαλίδι μαλλιών δεν κάνει ακριβώς το τέλειο beach wave, υπάρχει περίπτωση να το πετύχεις. Ψέκασε πρώτα ξηρό σαμπουάν στα μαλλιά σου για να δώσεις μια πιο σκληρή υφή στην τρίχα σου και με ένα λεπτό ψαλίδι κάνε μπούκλες σε όλα τα μαλλιά. Φρόντισε οι φορές να είναι διαφορετικές μεταξύ τους και στο τέλος χαλάρωσέ τις όλες με το χέρι σου.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Μόλις βγεις από το μπάνιο, στέγνωσε λίγο τα μαλλιά με την πετσέτα. Όταν θα είναι νωπά τα μαλλιά στριφογύρισε μικρές μικρές τούφες γύρω από τον εαυτό τους και περίμενε να στεγνώσουν. Είναι σημαντικό να έχουν και αυτά διαφορετική φορά μεταξύ τους. Τέλος, ψέκασε λακ.

ΤΡΙΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Σε στεγνά μαλλιά ψέκασε αλατόνερο (μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ή να αγοράσεις ειδικό προϊόν που μυρίζει πιο ωραία). Πλέξε τώρα όλα τα μαλλιά σε μικρά πλεξιδάκια αλλά όχι μέχρι την ρίζα και περίμενε κάποιες ώρες. Λύσε τα μαλλιά και μόλις απέκτησες μικρά κύματα στα μαλλιά.