Η πλεξίδα ψαροκόκκαλο σε πέντε εκδοχές για καλοκαιρινές εμφανίσεις

Εύκολα χτενίσματα για όλες τις περιστάσεις.
Η πλεξίδα ψαροκόκκαλο σε πέντε εκδοχές για καλοκαιρινές εμφανίσεις



Λατρεύω τις πλεξίδες! Νομίζω πως μπορείς να κάνεις τόσα διαφορετικά στυλ με τις πλεξίδες που δεν προλαβαίνεις να τις βαρεθείς. Σήμερα θα αφιερώσω το άρθρο όμως στις πλεξίδες ψαροκόκαλο. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι οι αγαπημένες μου, εμένα μου αρέσουν οι ολλανδικές (ανάποδα γαλλικές). Επειδή όμως έχω ασχοληθεί αρκετά με τις συγκεκριμένες αποφάσισα να ασχοληθώ με τις άλλες που ξέρω ότι έχουν μεγάλο κοινό. Δες εδώ πέντε χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με τις πλεξίδες ψαροκόκαλο.

Προτού απελπιστείς, το χτένισμα αυτό είναι πανεύκολο! Ουσιαστικά κάνεις τρεις πλεξίδες ψαροκόκαλο και τις πλέκεις μετά σε μια κανονική πλεξίδα. Αν έχεις highlights ή ένα παστέλ χρώμα στα μαλλιά να ξέρεις πως το χτένισμα θα βγει ακόμα πιο ωραίο!

Κάνε την γνωστή σου πλεξίδα-στεφάνι σε ψαροκόκαλο για ένα πιο φρέσκο αέρα.

Πιάσε ένα μέρος των πάνω μαλλιών σε μια μικρή κοτσίδα και τοποθέτησε άλλο ένα λαστιχάκι λίγο πιο κάτω από το πρώτο. Κάνω κάτω από την πρώτη κοτσίδα άλλη μία και πέρασέ την μέσα από την πρώτη στη θηλιά. Τώρα επανέλαβε την διαδικασία της πρώτης κοτσίδας μέχρι να φτάσεις στο τέλος του κεφαλιού όπου στα τελευταία μαλλιά θα κάνεις την πλεξίδα ψαροκόκαλο.

Αν σε ενοχλούν τα μπροστινά μαλλιά μπορείς να τα πλέξεις σε δύο πλεξίδες ψαροκόκαλο αντί για την κανονική και να τα ενώσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Δυσκολεύεσαι όμως να την κάνεις και μπερδεύεις τα χέρια σου; Πιάσε μισά μαλλιά σε μία μικρή κοτσίδα και κάνε την πλεξίδα. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να την κάνεις και ο πιο γρήγορος.