Ποικιλία χτενισμάτων και σε κοντά μαλλιά: Ακολούθησε το παράδειγμα της Sienna Miller

Πέντε εμφανίσεις της για να πειστείς να κάνεις καρέ μαλλιά.
Ποικιλία χτενισμάτων και σε κοντά μαλλιά: Ακολούθησε το παράδειγμα της Sienna Miller



Ναι, σίγουρα τα κοντά μαλλιά είναι βάσανο όταν πρόκειται για χτενίσματα. Εγώ όταν τα είχα κοντά μου έλειπαν τα μακριά μαλλιά μου μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσα να τα πιάνω κοτσίδα. Είναι ωραία όμως και πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δοκιμάσει έστω και μία φορά τα κοντά μαλλιά. Αν τα δικά σου λοιπόν είναι έτσι αλλά τα βαριέσαι γιατί δεν ξέρεις τι να τα κάνεις τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Sienna Miller. Σε κάθε εμφάνισή της κάνεις και από ένα διαφορετικό χτένισμα.

Για πιο κλασσικές εμφανίσεις επέλεξε να τα χτενίσεις όλα προς τα πίσω δίνοντας λίγο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Αν το επιτρέπει το μήκος γύρισε τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού ώστε να δημιουργήσεις το french twist.

Κάνε δύο γαλλικές πλεξίδες μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού και δέσ'τις με λαστιχάκια σιλικόνινης. Πήγαινε στις πλεξίδες στις αντίθετες πλευρές τους ώστε να σχηματίσουν ένα σινιόν και σταθεροποίησέ τις με φουρκέτες.

Για τις μέρες που δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά μπορείς να κάνεις απλά χαλαρές μπούκλες.

Τη δεύτερη μέρα, μετά τις μπούκλες, μπορείς να πιάσεις τα μισά μαλλιά σε ένα μικρό κότσο για να μην χρειαστεί να τα ξαναπλύνεις.

Αν μπερδεύεσαι με τις τρεις τούφες της πλεξίδας μπορείς να κάνεις μόνο με δύο. Το αποτέλεσμα βγαίνει σαν να στριφογυρίζουν τα μαλλιά γύρω από τον εαυτό τους.