Πώς να μακρύνεις την φράτζα ή τις αφέλειες σου

Είναι μια δύσκολη περίοδος για τα μαλλιά σου γι' αυτό δες τι να κάνεις για να τα μακρύνεις γρήγορα.
Πώς να μακρύνεις την φράτζα ή τις αφέλειες σου



Νομίζω σε αυτό το θέμα είμαι ειδική γιατί κάποτε είχα τα μαλλιά μου σε κοντό pixie cut και τώρα το μήκος ξεπερνάει και τους ώμους μου, είχα αφέλειες μετά φράντζα και τώρα ίσια χωρίστρα οπότε κάτι θα ξέρω... Ωραίες οι αφέλειες και η φράντζα, προσθέτουν στυλ σε ένα βαρετό outfit αλλά τι γίνετε όταν τα βαρεθείς και θέλεις να τα μακρύνεις; Υπομονή για αρχή! Ναι δεν θα μακρύνουν τα μαλλιά σου μέσα σε μια μέρα. Δες τι μπορείς να κάνεις για να το επιταχύνεις αλλά και πως να τα φτιάχνεις μέχρι να μακρύνουν.

Από τη Δανάη Γεωργαντά

Είσαι ακόμα στη φάση που έχουν μακρύνει λίγο και έχεις πάρει την απόφαση να μην τα ξανακόψεις αλλά το μόνο σου πρόβλημα είναι τώρα ότι σε ενοχλεί η φράντζα ή οι αφέλειες γιατί μπαίνουν στα μάτια σου. Οι καλύτεροι τρόποι για να τα μαζέψεις είναι να κάνεις μια γαλλική πλεξίδα που να ξεκινάει από την αρχή του κεφαλιού σου, να βάλεις μια στέκα ή τούφα τούφα να τα μαζέψεις πίσω με φουρκέτες. Ο λόγος που δεν προτείνω να τα πιάσεις όλα με ένα τσιμπιδάκι είναι ότι θα σου κάνει το περίεργο τριγωνάκι.

Κι όμως πρέπει να τα κουρέψεις. Εντάξει όχι αμέσως αλλά πρέπει να τους δώσεις το σχήμα που θέλεις να έχεις μετά γιατί αλλιώς θα μακρύνουν πολύ περίεργα τα μαλλιά σου και θα δείχνει πιο ωραίο γιατί δεν θα έχεις ψαλίδα.

Αφού τα κούρεψες και τους έδωσες άλλο σχήμα κάνε ίσια χωρίστρα. Τα μαλλιά σου θα κάθονται πολύ πιο ωραία.

Τα ξηρά μαλλιά σπάνε εύκολα με αποτέλεσμα να μην μακραίνουν τελικά. Ενυδάτωσε την τρίχα με conditioner και μια φορά τη βδομάδα με μάσκα μαλλιών για να παίρνουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται.