Πώς θα κρατήσεις τα ξανθά μαλλιά σου όμορφα και υγιή όλο το καλοκαίρι

Τέλος τα ξηρά και κίτρινα μαλλιά.
Πώς θα κρατήσεις τα ξανθά μαλλιά σου όμορφα και υγιή όλο το καλοκαίρι



Τα ξανθά μαλλιά είναι τέλεια. Είναι το αγαπημένο χρώμα μου όταν πρόκειται για τα μαλλιά. Το μόνο κακό που έχουν είναι ότι χρειάζονται συνεχής φροντίδα! Τη μία θα σου έχει βγει η ρίζα μέσα σε δύο εβδομάδες, την άλλη θα είναι πολύ ξηρά, την επόμενη θα σου κιτρινίσουν και πάει λέγοντας. Μετά έρχεται και το καλοκαίρι, ο ήλιος, η θάλασσα και όλα απλά χειροτερεύουν. Υπάρχει όμως τρόπος να κρατήσεις το χρώμα σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις και ταυτόχρονα να είναι απαλά.

 

Πρώτα απ’όλα σαν έμπειρη ξανθιά που είμαι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάζεις κάθε φορά που λούζεσαι λίγη μάσκα μαλλιών. Ναι, κάθε φορά! Μπορεί να ακούγεται κουραστικό αλλά βλέπεις τεράστια διαφορά στην ταλαιπωρημένη τρίχα σου.

Επένδυσε σε ένα silver shampoo. Τι είναι αυτό; Είναι ένα σαμπουάν που εξουδετερώνει το κίτρινο χρώμα από τα μαλλιά σου. Ναι, ο ήλιος σου τα έκανε έτσι και αν δεν έχουν κιτρινίσει αλλά έγιναν πράσινα τότε φταίει το χλώριο από τις πισίνες.

Τέλος, καλό είναι να βάζεις πάντα ένα αντηλιακό για τα μαλλιά. Δεν έχει σημασία αν πηγαίνεις στην παραλία ή απλά μέχρι το σούπερ μάρκετ, δεν μπορείς να κρυφτείς από τον ήλιο στην Ελλάδα.