Πρέσα μαλλιών! Τι πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις τη δική σου

Όσα περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερη πρέσα θα αγοράσεις.
Πρέσα μαλλιών! Τι πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις τη δική σου



Το πήρες απόφαση. Θα πας να πάρεις επιτέλους μία πρέσα μαλλιών. Πας στο κατάστημα, στο τμήμα όπου έχει όλα τα εργαλεία για τα μαλλιά και στέκεσαι εκεί. Κοιτάς τις επιλογές που έχεις και είναι πάρα πολλές. Τόσες πολλές που έχεις μπερδευτεί. Ποιο να πάρεις τώρα απ’ όλα. Εννοείται πως η τέλεια πρέσα διαφέρει για κάθε άτομο αλλά καλό είναι να γνωρίζεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Προτού λοιπόν σου συμβεί διάβασε παρακάτω τι πρέπει να προσέχεις προτού πάρεις μια πρέσα μαλλιών. Όχι, δεν είναι όλες το ίδιο φυσικά!

 

● Πρέπει να μπορείς να ρυθμίζεις τη θερμότητα. Για παράδειγμα τα πολύ λεπτά μαλλιά δεν χρειάζονται και τους 220 βαθμούς ενώ η χοντρή τρίχα το έχει ανάγκη για να ισιώσουν καλά.

● Είμαι σίγουρη πως δεν θέλεις να περιμένεις μισή ώρα μέχρι να ζεσταθεί η πρέσα γι’ αυτό κοίταξε εκείνο που ζεσταίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

● Καλό είναι επίσης να ‘κλειδώνει’. Με αυτόν τον τρόπο θα πιάσει λιγότερο χώρο αλλά και θα προστατέψεις την πρέσα σου.

● Αυτό που θεωρώ εγώ το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το καλώδιο να μπορεί να περιστρέφεται. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπαστικά να κάνεις μπούκλες με την πρέσα και το καλώδιο να τυλίγεται γύρω από τον εαυτό του με αποτέλεσμα το μήκος να μικραίνει.

● Η θερμότητα γνωρίζεις πως δεν κάνει καλό στα μαλλιά σου αλλά παρ’ όλα αυτά κάπου κάπου δεν μπορείς να την αποφύγεις. Για ελάχιστη ζημιά λοιπόν προτίμησε μια πρέσα με κεραμικές πλάκες.

● Τέλος, αν είσαι τυχερή θα βρεις μια πρέσα που έχει όλα τα παραπάνω αλλά θα κλείνει και μόνη της μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πόσες φορές δεν έχεις φύγει από το σπίτι και έχεις αναρωτηθεί αν το έκλεισες;