Όμορφα μαλλιά: Πέντε τρόποι να έχεις δύο κοτσιδάκια χωρίς να φαίνεσαι παιδί

Τα χτενίσματα είναι για όλες τις ηλικίες!
Όμορφα μαλλιά: Πέντε τρόποι να έχεις δύο κοτσιδάκια χωρίς να φαίνεσαι παιδί



Λατρεύεις τα δύο κοτσιδάκια που έκανες όταν ήσουν μικρή αλλά επειδή μεγάλωσες τα σταμάτησες; Καιρός να τα αρχίσεις ξανά απλά λίγο διαφορετικά. Είναι πάλι πάρα πολύ της μόδας οπότε δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι. Όλες οι fashionista στον κόσμο το προτιμούν κατά καιρούς οπότε και εσύ γιατί όχι; Παρακάτω θα βρεις πέντε διαφορετικούς τρόπους να κάνεις τα δύο κοτσιδάκια.

Πλέξε τα μαλλιά σου σε δύο ολλανδικές πλεξίδες (ανάποδη γαλλική) και με τα δάχτυλά σου άνοιξέ τις για να γίνουν πλατιές.

Για κάτι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις δύο πλεξίδες ψαροκόκκαλο. Δεν χρειάζεται να τις ξεκινήσεις από την αρχή του κεφαλιού που είναι πιο δύσκολο.

Τα μαλλιά σου είναι μακριά και δεν έχεις όρεξη να τα πλέξεις μέχρι κάτω κάτω; Κάνε δύο γαλλικές και όταν σου τελειώσουν τα μαλλιά σταθεροποίησέ τις με λαστιχάκια.

Βάλε πολλά λαστιχάκια κατά μήκος της κάθε κοτσίδας και τράβηξε τις τρίχες με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματήσεις αυτές τις μπαλίτσες.

Η παραπάνω λογική γίνεται και σε πολύ πιο χαλαρό όπως είναι αυτό που έχει γίνει με τέσσερα λαστιχάκια μόνο. Όσο πιο ατημέλητο, τόσο καλύτερο!