Ίσιωμα όπως η Έλενα Τσαβαλιά ενώ έξω βρέχει; Κι όμως γίνεται

Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις τις καιρικές συνθήκες!
Ίσιωμα όπως η Έλενα Τσαβαλιά ενώ έξω βρέχει; Κι όμως γίνεται



Τώρα που άλλαξε ο καιρός και άρχισαν οι βροχές μην σε πιάνει η απογοήτευση ότι δεν μπορείς να ελέγξεις πια τα μαλλιά σου λόγω υγρασίας. Με τα σωστά προϊόντα και το σωστό styling θα πετύχεις το ίσιωμα την Έλενας και θα σου κρατήσει όλη μέρα.

Προτού στεγνώσεις τα μαλλιά ψέκασε ένα σπρέυ κατά της θερμότητας για να προστατέψεις την τρίχα σου.

Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα, πάρε το πιστολάκι και στέγνωσέ τα. Με αυτό το τρόπο δημιουργείς τον όγκο στα μαλλιά. Λίγο πριν στεγνώσουν τελείως χρησιμοποίησε ένα προϊόν για ίσιωμα και μετά χτένισε καλά τα μαλλιά σου για να απλωθεί παντού.

Το καλύτερο ίσιωμα θα το πετύχεις με πιστολάκι γιατί δεν χάνεται ο όγκος, κρατάει περισσότερο και είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Αν όμως δεν μπορείς με αυτό τον τρόπο (αν και τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο) μπορείς να τα ισιώσεις με μια πρέσα. Χώρισε τα μαλλιά σου σε κομμάτια και ξεκίνα από τα κάτω μαλλιά και σιγά σιγά παίρνεις τούφες από πάνω. Η κίνηση που πρέπει να κάνεις όταν ισιώνεις μια τούφα είναι από πάνω έως κάτω με μια κλίση προς τα μέσα αλλά μην ανησυχείς αν θα φανείς συντηρητική με αυτό το styling προς τα μέσα γιατί για να γίνει τόσο έντονη η κλίση πρέπει να γυρίσεις την πρέσα 90 μοίρες.

Όταν τελειώσεις ρίξε λακ για δυνατό κράτημα και τώρα είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τη βροχερή μέρα.