Πρασίνισαν τα μαλλιά σου από την πισίνα; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Πώς θα επαναφέρειςτο χρώμα σου!
Πρασίνισαν τα μαλλιά σου από την πισίνα; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις



Κόλλησες στην Αθήνα και πηγαίνεις μόνο σε πισίνες για μπάνιο; Αν είσαι από τις έξυπνες και δεν βρέχεις τα μαλλιά σου έχεις γλυτώσει τη ζημιά. Αν όμως τα βρέχεις και είσαι ξανθιά σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως τα μαλλιά σου πρασίνισαν.

Ναι, είναι σκέτη ταλαιπωρία τα ξανθά μαλλιά. Αν φαντάζεσαι πως φταίει το χλώριο κάνεις λάθος. Το πράσινο χρώμα οφείλεται στα οξείδια του χαλκού. Υπάρχει όμως σωτηρία!

Κάνε μια μάσκα μαλλιών με μια γερή δόση κέτσαπ. Βάλε λοιπόν την κέτσαπ σε ένα μπωλ και άπλωσέ την με ένα πινέλο στα μαλλιά. Άφησέ τα να δράσουν για περίπου 10 λεπτά και μετά ξέπλυνε με νερό.

Τέλος, επένδυσε σε ειδικά σαμπουάν για κολυμβητές που θα επαναφέρουν το χρώμα σου. Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα πήγαινε στην κομμώτριά σου που θα σε συμβουλέψει τι να κάνεις.

Για να το αποφύγεις την επόμενη φορά και να μην χρειαστεί να ξαναβάλεις κέτσαπ στα μαλλιά κάνε ένα μπάνιο πριν μπεις στην πισίνα και άπλωσε μια καλή δόση conditioner στα μαλλιά που δεν θα ξεπλύνεις.

Αυτή η λεπτή στρώση θα προστατέψει την τρίχα λίγο καλύτερα αλλά και πάλι προτίμησε να έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα ώστε να μην βραχούν πολύ.